Blindr
sk cz si en

Braňo26

Man, 33
Žilinský kraj - Slovensko
Characteristics
Height: 180
Weight: 100
Hair: Hnedé krátke
Eyes: Hnedozelené
Love and relationships
Status: Single
Hobbies
Favourite movie: Amélia z Montmartru, Matrix, V ako vendeta...
Favourite music: Johnny Cash, Avril Lavigne, Within Temptation, Evanescence, Linkin Park, Nightwish, Tatu...
Favourite book: Štyri dohody, Život s vysokou inteligencí, Svět bez hranic, Rozum do vrecka...
Favourite color: Sýto žltá, tmavo modrá, čierna, červená, chróm...
Favourite food: Kolienka so syrokrémom, pečené kura, rezne...
Favourite sport: Motoršport ;)
Pet: Mačka, rybičky
Idol: Môj vlastný dedko
Education/Employment
Education: Highschool
Profession: Other
Hobbies
Turistika, oprava kadečoho možného, dobrovoľničina, psychická pomoc, fotenie, jazdenie autom, robenie somarín s ohňom a výbušninami :-D
More informations
Som na invalidnom dôchodku, mám Aspergerov syndróm, to je forma autizmu, síce sa berie ako ľahká, ale život s ňou nie je ľahký, lebo mám problém robiť dobrý prvý dojem na ľudí a tak si neviem zohnať prácu. Som veľmi otvorený a hlboký človek, nesúdim za nič. Moje ex boli aj transexuálka aj baba po obrne na vozíku a obe som miloval, len to proste prestalo klapať, ale ako vidíte, fakt som otvorený. A hľadám si tu otvorených ľudí. Hlavne na kamarátstvo, ale keby sa našla nejaká slečna, ktorej nevadí, že ju asi nikdy finančne nezabezpečím a budeme dve socky, ale vážila by si moju úprimnosť a otvorenosť, bol by som rád. Kľudne aj s hendikepom, ako som spomínal, mne ide o dušu, povahu človeka, nie o jeho telo či zdravotný stav. A ešte niečo... som asexuál, nemám potrebu sexu ani iných nežností. Ale mám nejaké neškodné fetiše, ale to tu písať nejdem, to keď tak časom... Proste som človek, trošku iný, než ako každý, ale aspoň si na nič nehrám, nič neskrývam, proste idem s kožou na trh, a tu ma máte, odsúdte si ma, ak chcete, ale ak chcete úprimného kamaráta, či partnera, som tu ;)
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.