Blindr
sk cz si en

Doryck

Man, 26
Košický kraj - Slovensko
Characteristics
Height: 178cm
Weight: 61kg
Hair: hnedá, krátke
Eyes: svetlo hnedé
Love and relationships
Status: Single
Hobbies
Favourite movie: 50 odtieňov čiernej (comedy)
Favourite music: Bruno Mars - uptown funk
Favourite book: The Secret / The Power
Favourite color: Modrá (všetky druhy modrej), biela a čierna.
Favourite food: Zemiakové placky s mäsom a mexickým korením, PIZZA! , lazane :3 ..
Favourite sport: Basketbal, Box, ...
Pet: Pes (sučka)
Idol: Will Smith, Eddie Murphy, Jim Carrey, Johnny Depp
Education/Employment
Education: Highschool
Profession: Student
Hobbies
Športy (futbal, basket, snowboarding, plávanie, ...), cvičenie (s vlastným telom, fitness), hudba/muzika (je jedno aký je žáner, počúvam čo sa mi zapáči), filmy a seriály (pozriem všetko, ale najviac žánre - horrory, komédie a detektívne), varenie pokiaľ mám pre koho (,,Vášeň sa nachádza v jedle.,,) rád sa učím nové veci a zažívam dobrodružstvá.
More informations
Rád pokecám s novými ľuďmi, či som vtipný posúďte sami. Tento účet som si založil zo zvedavosti a chcel som skúsiť niečo nové a nepoznané (každá skúsenosť sa hodí no nie ? :P). Som čisto hetero-sexuál, aj keď to niekedy tak nevyzerá len si robím srandu. Pokiaľ mám na seba povedať niečo zlé tak to, že som tak trošku lenivý, ale viem že keď niečo treba spraviť tak to urobím poriadne (aj keď sa mi nechce). Fajčím a pijem tak max. pivo raz za čas (pokiaľ je dobrá nálada a partia šialencov tak pivko sa k tomu super hodí, no zase to netreba preháňať ;-) ). Tvrdý alkohol jedine pri veľmi dôležitých príležitostiach (najradšej mám whisky Jeam Beam alebo Čistá vodka. Mám vodický preukaz (Spravil som ako jeden z najlepších a do roka som nemal ani jednu nehodu či problémy s autom). A ako študent si šetrím na vlastné auto ,avšak teraz do istej doby používam rodinné. Zaujal som ťa niečím ? Tak napíš a zistíš o mne viac, možno budeme viac ako priatelia ak si budeme rozumieť , ak nie tak zabudni na to :D .
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.