Blindr
sk cz si en

jayas

Man, 37
Nitriansky kraj - Slovensko
Characteristics
Height: 176
Weight: 84
Hair: krátke
Eyes: zelené, 2ks :)
Love and relationships
Status: Single
Hobbies
Favourite movie: Nedotknuteľní
Favourite music: pop, rock, dance, trance, klasika
Favourite book: historické a populárno-psychologické knihy
Favourite color: červená, čierna, modrá, zelená, oranžová
Favourite food: všetko zo slovenskej kuchyne
Favourite sport: bicyklovanie, plávanie, lyžovanie, turistika
Pet: pes
Idol: otec
Education/Employment
Education: University
Profession: Employee
Hobbies
cestovanie, divadlo, domáce práce, filmy, šport, turistika
More informations
Malý, tučný, škaredý, bez zmyslu pre humor... :)

Obyčajný chlapčisko s iskrou v očiach. Podľa priateľov vraj dobrý spoločník. Mám rád drobnosti, ktoré ma nadchnú - úsmev, let motýľa, stavanie snehuliaka, vŕzganie snehu pod nohami, vystrájanie sestrinho psa. Nemám rád pokrytcov, držkovú polievku a teploty nad 25°C, keď sa človek "dusí vo vlastnej šťave".

Cením si komunikáciu na rovinu.

Ak sa nájde odvážna parťáčka na turistiku za zrúcaninami (skôr prechádzky prírodou za zrúcaninami), veľmi sa poteším ;) Veľmi oceňujem intelekt, ľudskosť a morálne hodnoty.

Mám rád čokoládu, rána keď ma zobudia slnečné lúče aj vŕzganie snehu pod nohami, filmy s dobrou pointou a hudbu, ktorá ma chytí za srdce.

Na rovinu, nehľadám tu žiadny úlet ani chvíľkové pobavenie. Optimisticky (možno aj naivne :) ) verím, že natrafím na tú, ktorá bude pre mňa prioritou.
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.