Blindr
sk cz si en

Milan Zenka

Man, 32
Žilinský kraj - Slovensko
Characteristics
Height: 170
Weight: 76
Hair: Čierne
Eyes: Hnedé
Love and relationships
Status: Single
Hobbies
Favourite movie: Obchodník so smrťou
Favourite music: Nightwish
Favourite book: The Name of the Wind
Favourite color: Čierna
Favourite food: Hríbové krémové rizoto
Favourite sport: Lezenie po skalách/Lyžovanie
Pet: Empty
Idol: Carl Sagan
Education/Employment
Education: University
Profession: Employee
Hobbies
Som trochu nerd/geek, ale vyvažuje to zdravý cynizmus. Menej satiricky, som skôr tvor mysle ako tela, väčšinu času strávim čítaním, či už v práci alebo či voľnom čase. S tým súvisí aj obľuba diskutovania o zaujímavých témach.
Čítam, či v poslednom čase skôr počúvam, hlavne mix science fiction, fantasy, a vedeckých kníh. Napríklad teraz počúvam The Demon-Haunted World od Carla Sagana.
K IT tak nejak patria aj PC hry, hlavne stratégie.
Na druhej strane mám rád aj rýchle lyžovanie či lezenie po skalách, jedno pre pocit rýchlosti a presnosti pohybu, druhé pre pocit voľnosti a jasného cieľa. A myslím že obe pre trochu toho adrenalínu z pripomenutia smrteľnosti.
Čo sa týka iných športov, baví ma tenis a posledný rok aj bicyklovanie, aj keď to asi len preto že je to nutné kardio pri ktorom môžem počúvať knihy, a pretože mám lepšiu výdrž ako kamoši s ktorými chodievam a štve ich to... čo mi pripomína že mám rád čierny humor a nemiestne vtipy všeobecne.
Okrem kníh počúvam hlavne metal, ale nesilím to moc. Hlavne symfonický ako Epica, Within Temptation či Nightwish, alebo energetický ako Sabatom, Amaranthe či Ensiferum. Ale nevadia mi ani iné žánre. Špeciálne miesto má u mňa napríklad Bob Marley, vďaka starej známej... a tiež vďaka spolubývajúcemu na internáte čo pestoval a predával ganju. Aj keď vzhľadom na študentskú populáciu Ostravy je taký spolubydla za tie roky nevyhnutný :)
More informations
Vyštudoval som Ostravskú Univerzitu, obor Informačné systémy, kde som potom dva roky robil doktorát, teda učil a robil výskum, písal články.
Vzhľadom na stav akademického systému som sa rozhodol to ukončiť a našiel som si prácu ako programátor v banke, kde som teraz.
Som, ako myslím že vyplýva z hobby, introvert, a riadny flegmatik. Má to výhody aj nevýhody. Ťažko ma niečo vyvedie z miery, kľudu. Na druhej strane mi hovoria že mám problém sa pre niečo úplne nadchnúť... ale našťastie mi je to jedno :)
Nefajčím, cigaretový dym, síce nerád, ale raz za čas v spoločnosti strpím.
Alkohol nepijem vôbec, ale nevadí mi keď pijú ostatní. Teda, pokiaľ o sebe ešte vedia a nerobia moc blbosti...
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.