Blindr
sk cz si en

Miloš_&199

Man, 23
Žilinský kraj - Slovensko
Characteristics
Height: 185cm
Weight: 85
Hair: Slabunko fialove ?
Eyes: Modrá
Love and relationships
Status: Empty
Hobbies
Favourite movie: Mam viacej obľúbených
Favourite music: Viacero
Favourite book: Nečítam
Favourite color: Čierna, modrá, červená, žltá
Favourite food: Segedínsky guláš ❤️
Favourite sport: Hokej
Pet: Nemám ale chcem
Idol: The rock❤️
Education/Employment
Education: Highschool
Profession: Employee
Hobbies
Mam rád hokej, kino, rad počúvam hudbu. Venujem sa rapu lebo sú to dni keď sa postavím v štúdiu zmyjem zo seba všetko zle milujem prechádzky do prírody milujem zvieratá a všeličo iné ak by si chcela viac kľudne napíš nehraje.??
More informations
Ahoj som viac menej skôr osobný nemám moc rad veľkú spoločnosť jasne kamaráti áno. Na prvom mieste je u mňa rodina s priateľkou ak by sa našla ??rad sa smejem rozprávam s ľuďmi počúvam ich príbeh som veľmi veselý fotka je fotka ale v živote som úplný iný??.Ale pokiaľ človek nevidí očami ale srdcom tak si myslím že je to jedno. Nemám rád falošných ľudí čo sa hrajú na niečo čo nie sú. Mam rád úprimných ľudí čo berú veci vážne a aj tak sa k tomu správajú a stávajú. Som fajčiar ale zápalim si iba sem tam. Pijem iba príležitostne ale inak to nepotrebujem k životu...Niesom bitkár a ani konfliktny človek.
Inst: miklos_miklos44
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.