Blindr
sk cz si en

ŽandaB

Woman, 33
Kraj Vysočina - Česko
Characteristics
Height: 175
Weight: Empty
Hair: Hnědé
Eyes: Hnědé
Love and relationships
Status: Single
Hobbies
Favourite movie: Empty
Favourite music: Hárlej, Fast Food Orchestra, Pekař, 30 Seconds To Mars, Coldplay, My Chemical Romance...
Favourite book: Na větrné hůrce, Kytice
Favourite color: Modrá, oranžová
Favourite food: Asijská kuchyně
Favourite sport: Empty
Pet: Empty
Idol: Empty
Education/Employment
Education: University
Profession: Other
Hobbies
Jsem kadeřnice. Má práce je mi koníčkem, tedy nečekej, že ti domů po dlouhé šichtě přijde zpruzelá holka, co bude nadavát jak byl den pitomý a že jsem zase musela makat. ? Když zrovna nejsem v továrně na nové lidi, otáčím se ráda v kuchyni nebo objevuji nová místa, ať už v blízkém okolí, nebo někde dál. Vždy je co vidět a všude se dá najít něco krasného. Příroda mi je moc příjemná, proto se snažím utíkat do ní často na procházky. Doma v koutě mi stojí elektrická kytara, která prahne po hraní, avšak sama nejsem schopná se to naučit. Kdybys byl hráč (kytarový samozřejmě myslím), uvítala bych tě dvojnásob. Ale není to jasnou prioritou.
More informations
Prioritou mi je, abychom si především měli co říct. Lákají mne dlouhé debaty do noci o tématech, na kterých se spolu shodneme. Ať už budou zaměřená na zajímavosti ve světě, nebo i jen na obyčejné všední věci. Budu ráda za společný smích, neboť ten kromě toho, že léčí, prodlužuje i život. Určitě si nepřeji napjaté situace, proto bych jim ráda předešla vzájemnou komunikací a sdílností. Vzhled rozhodně neřeším- buď jaký jsi, hlavně svůj a bez přetvářky prosím. To samé ti můžu nabídnout i já.
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.