gay zoznamka

User594247396
0 Like 0 Dislike
Nerieš to on každého teraz bude presvdčovať že ja som ho nechcel stretnúť len zabúda povedať že nebol som pre neho jediný ani nikdy nebudem a už mám dosť aj chlapov i žien u mňa skončili obydve pohlavie.Sklamal som už dosť a stačilo
User528771594
0 Like 0 Dislike
Keď myslíš tak si to mysli mne je to úplne jedno .
User582000727
0 Like 0 Dislike
Však si kokot
User528771594
0 Like 0 Dislike
Jasné kámo ja mám na čele napísané že kokot
User582000727
0 Like 0 Dislike
Yvan ja som ti to už dávno hovoril ja som pre neho láskou aj ty tiež on chalanov ojebáva.On chce ťa len na jebačku a nadarmo sa trápiš on ťa milovať nikdy nebude
DominicekDomko2…
2 Like 0 Dislike
Chalanko keď k niekomu niečo cítiš tak to znamená že bez tej osoby nedokážeš žiť nedokážeš ani dýchať a keď niekomu neodpíšeš čo i len 1 hodinu tak to je jak keby si mu neodpísal rok.. či celý život a keďže on ťa Miluje pomalí viac ako svoje šťastie a svoj život tak nečakaj že to pochopí že mu neodpíšeš mne keby si toho spravil tak si myslím že máš iného...
User528771594
0 Like 0 Dislike
Není to tak dobre prepáč teda
User594247396
0 Like 0 Dislike
Lebo nenávidím keď pozreš si správy ignoruješ má pol dňa a podľa teba čo mám myslieť len to že na mne ti nezáleží a je to tak
User528771594
0 Like 0 Dislike
Ale ty robíš pičoviny že ma len tak blokneš
User528771594
0 Like 0 Dislike
Nie ty nie si
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.