gay zoznamka

KingMaster
0 Like 0 Dislike
Niekto popísať?
Janes23
0 Like 0 Dislike
Prečo všetci starý hľadajú zajačikov?
User528771594
0 Like 0 Dislike
Nie je všetko iba o veku a on povedal že mu nevadí že som starší tak prečo by som sa za to hambil
Janes23
0 Like 0 Dislike
Ten chalan môže byť tvôj syn nehanbíš sa?
User528771594
0 Like 0 Dislike
Keby sme sa stretli a hľadal bi som bolo bi to iné lenže mi sme si vtedy pisali iba a neozyval si sa tak som myslel že ma máš v piči .pochop to už pls.
User528771594
0 Like 0 Dislike
Odblokuj ma a nepíšem sem prosím ťa
User590904807
0 Like 0 Dislike
Mal som ale už nemám nikoho a ani už nikdy asi mať nechcem.
User590904807
0 Like 0 Dislike
Ja keď chcem mať s niekým vzťah a chcem spoznať toho druhého nemám potrebu si hľadať pri ňom ďalších..Len ty stále hľadáš..keď niečo nevyjde podľa tvojich predstáv..Jediný dôvod prečo nikomu už neverím
User528771594
0 Like 0 Dislike
Ved už je to jedno keď máš niekoho iného.ja budem sám celý život .
User528771594
0 Like 0 Dislike
Tak to sa mýliš išlo mi o vzťah a ano máš pravdu nemal som ti tu fotku poslať aj to som ti vtedy vysvetlil a bol bi som ti verný určite áno
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.