SMSM


Mají sex s jinými muži, ale kdybyste je označili za gaye nebo bisexuály, dívali by se na vás překvapeně a možná by byli i uražení. Jsou přece heterosexuálové, často žijí s partnerkou, s níž spí, chodí na rande… Jen si občas vyrazí za sexuálním dobrodružstvím s jiným mužem, u kterého je jedno, zda je gay, nebo ne. Sexem to začíná a sexem to končí, o nic jiného nejde. Tito jedinci se skrývají pod označením SMSM, zkratky z anglického výrazu pro heterosexuální muže mající sex s muži (Straight Men having Sex with Men).

Do této kategorie nepatří ti, co si jednou či dvakrát užili s kamarádem z vysoké nebo v opilosti podlehli svým sexuálním touhám ve chvíli, kdy nebyla poblíž nějaká dívka. Jednorázové experimenty se u heterosexuálů nepočítají stejně tak jako u gayů. Jedna vlaštovka jaro nedělá a jedna výjimka nezmění sexuální orientaci. Ve skupině SMSM najdeme muže, kteří se k sexuálním aktivitám s jedinci stejného pohlaví vracejí téměř pravidelně a jejich motivace jsou různorodé. Touto problematikou se zabývá i americký psychoterapeut Joe Kort, Ph.D., z Michiganské univerzity.
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Hody hody doprovody.
Riciiiu
0 Like 0 Dislike
Hledám holku
User346076948
0 Like 0 Dislike
Pro všechno se najde nálepka.
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.