Blindr
sk cz si en

Vážné seznámení

❤️❤️
User448918658
0 Like 0 Dislike
Kam jdeš
User448863210
0 Like 0 Dislike
Debata o ničem, dobrou
User448918658
0 Like 0 Dislike
MAJOSEK To je všude tak prostě, někteří jsou uchylaci A JEDOUsi své. A co myslíš že je venku tam běhá ještě horších uchylu než v telefonu.ty to nějak znáš jak to chodi😂
User444730571
0 Like 0 Dislike
Jj přímo
User448863210
0 Like 0 Dislike
Je třeba si dávat pozor pořád.
User444730571
0 Like 0 Dislike
Na každé seznamce se najde nějaky ten co skousi ukecat babu na nějaké uchylarny jeden si řekne a vidím seznamku tam bude plno mladých bab a už jede zkouší to po svým ty víš jsi sexy atd... A myslí jsi jaký je dobrý a že tu babu klofne ale kde že ale prostě takových je dneska plno na to baby pozor a že to píšu v dobrým
User448918658
0 Like 0 Dislike
Ja si neprohlizim celý seznam lidí kdo tady je a kolik jim je, a nic špatného jsem nenapsal, jen ať někdo už kurva napíše 😆
User444730571
0 Like 0 Dislike
Na každé seznamce jsou většinou mladí lidi ať tohle nebo já nwm puff badoo atd... Líbko ale ať je to cokoliv tak v každé místnosti jsi člověk může psát co chce kdo kurva je svoboda snad ne? A pokud to někoho sere tak hold bohužel 😃 každý sme nějaký
User448863210
0 Like 0 Dislike
Mě to tady doporučila kámoška, tak jsem se večer přihlásila, mezi tím mi přišlo 8 zpráv penisu a další záležitosti.
User448918658
0 Like 0 Dislike
Tak kde je normální seznamka. Já nejsem uchyl😆
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.