Blindr
sk cz si en

Adamm994

Man, 30
Pardubický kraj - Česko
Characteristics
Height: 196
Weight: 90
Hair: Hnědé
Eyes: Modro- zelené
Love and relationships
Status: Single
Hobbies
Favourite movie: Empty
Favourite music: Green Day, Blink 182, Good Charlotte,
Favourite book: Empty
Favourite color: červená, černá
Favourite food: Empty
Favourite sport: Basketball, Florbal
Pet: Empty
Idol: Billie Joe Armstrong
Education/Employment
Education: Highschool
Profession: Employee
Hobbies
Basketball, Skateboard, Kalistenika, Hudba, Filmy, Seriály, PS4 , PC hry atd. Je spousta věcí co mě baví, ale zároveň si uvědomuju, že bez většiny z nich bych se v životě klidně obešel, ale asi si nedokážu představit snad ani jeden den bez hudby. To je něco co by mi opravdu chybělo a nejsem si jistej jestli bych vůbec dokázal normálně fungovat a třeba jen ráno dojít bez sluchátek do práce :D
More informations
Ani nevím jestli tu někoho hledám v tuhle chvíli sem si jistej asi jen tím, že pořád tak nějak v životě hledám sám sebe, ale určitě se nebráním tomu si tu s nějakou slečnou psát popř. se poznat blíž.. Myslím si, že nudnej snad nejsem .. Mám rád humor a občas mám dost velký sklony k sarkasmu kterej s oblibou používám :D Někdy v ne zrovna vhodnej okamžik a tak někteří lidé co mě třeba úplně neznají popř. nechápou humor si potom myslí, že sem nějakej arogantní debil přitom se jen většinou snažím odlehčit nějakou situaci, ale to se stává fakt jen ve vyjímečných situacích a většina lidí si ke mě právě na základě humoru a toho, že se snažím si z ničeho nedělat příliš velkou hlavu najde cestu. Nevím co o sobě víc říct asi jen to, že pokud si bruneta s velkýma hnědýma očima tak už teď máš u mě body navíc <3.
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.