Blindr
sk cz si en

Claudius

Man, 68
Jihomoravský kraj - Česko
Characteristics
Height: 178
Weight: 79
Hair: hnědá , krátké
Eyes: zelená
Love and relationships
Status: Single
Hobbies
Favourite movie: Jáma a kyvadlo
Favourite music: pop
Favourite book: Já Claudius
Favourite color: modrá
Favourite food: vepřoknedlozelo
Favourite sport: masturbace
Pet: subina
Idol: císař Claudius
Education/Employment
Education: Professional
Profession: Other
Hobbies
kutil, kytara , zpěv , auto. Hodinový Manžel, vaření
More informations
mě se líbí příroda, knihy, hudba, filmy, vše příjemné a hezké, jsem řemeslník, VYRÁBÍM BOUDY PRO PSY A ZAHRADNÍ DOMEČKY PRO DĚTI, A TAKÉ RETRO HOUPAČKY JAKO Z KOLOTOČE. . Jsem HODINOVÝ MANŽEL,( pro neznalé dámy - HODINOVÝ MANŽEL JE ŘEMESLNÍK/OPRAVÁŘ KTERÝ PRACUJE ZA HODINOVOU SAZBU, to NENÍ MANŽEL DO POSTELE na hodinu !), dělám opravy a servis počítačů. Tohle není nabídka, ale zájem o dopisování. Robin

,,provozuji kursy speciální tantry pro ženy , speciální masáže,,

Hledám ženu na volný a sexuální vztah, přírodní vzhled vítán, nic není podmínkou jen zdraví, diskrétnost zaručuji i požaduji. PROSTORY NEMÁM. Miluji orální sex a když ženy masturbují.
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.