Blindr
sk cz si en

Jirka3333

Man, 35
Moravskoslezský kraj - Česko
Characteristics
Height: 179
Weight: 105
Hair: Blond
Eyes: Modré
Love and relationships
Status: Single
Hobbies
Favourite movie: Komedie s A. Sandlerem, Horory, Historické filmy serialy dokumenty
Favourite music: John Lennon
Favourite book: Pán prstenů
Favourite color: Zelená
Favourite food: Smažak s hranolkama, Svíčkovou na smetaně, Italskou kuchyň
Favourite sport: Wrestling
Pet: Kocour
Idol: John Lennon
Education/Employment
Education: Highschool
Profession: Employee
Hobbies
Miluji horske výlety akce ve dvou a různé aktivity co můžeme vymýšlet. Posezení u dobreho jídla nebo popíjení vína ve sklipcich apod.
More informations
Krásné odpoledne všem. Zdravím všechny milé dámy, které hledají partnera a nechtěji už být osamělé a smutné. ☺️☺️ Hledám jednu fajn z Vás, která by se chtěla ze začátku zpřátelit a zažít několik schůzek nebo akcí a poznat nového člověka. Postupem času by se ukázalo jestli z toho bude společná budoucnost ?. Něco o mně : Je mi 33 let pracuji jako svářeč a jsem z Karviné. Rád bych poznal svobodnou baculku nebo maminku ( max. 2 děti ) Nejsem typ co hned kouká na vzhled protože každý máme v sobě něco vnitřního co nás ukazuje jako vyjímečnou osobu. Miluju horské výlety a pobyty, neodmítnu ani dlouhé procházky, společné akce ve dvou a nebo i lenošení u dobré komedie s vínkem a talířem plným různých sýrů ?. Určitě najdeme spolu další zájmy které by nás mohli pobavit ☺️. Co bych očekával od Tebe? Věkově 25-40 let ale není to úplnou podmínkou. Měla bys být zaměstnaná a přátelská, sympatická s romantickou povahou ?. Taková co si myslí že nemá u chlapa šanci že nemá štěstí a chce to už změnit poznat člověka co ji bude oporou ve všech životních směrech. Nehledám vztah mimo Moravskoslezský kraj. Fake profily a nahotinky co jste mi některé posílaly na to nereaguji. Hledám partnerku pro život ne holku na noc. Taky nesnesu holky co maji kamarády s výhodama takové prosím neztrácejte čas se mnou. Lajky potěší ale opravdová zájemkyně napíše. Pokud jsem tě zaujal a myslíš si že bys pro mně mohla být tou vyjímečnou partnerkou tak tě velice rád poznám. Nestyď se napsat a neváhej třeba ti změním život a ty mně ?
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.