Blindr
sk cz si en

Kubko33

Man, 35
Moravskoslezský kraj - Česko
Characteristics
Height: 177
Weight: Empty
Hair: hnědé
Eyes: zelené
Love and relationships
Status: Single
Hobbies
Favourite movie: Forrest Gump
Favourite music: Kabát
Favourite book: Kedrigern
Favourite color: černá
Favourite food: lasagne
Favourite sport: fotbal
Pet: morče
Idol: Karel Gott
Education/Employment
Education: Highschool
Profession: Employee
Hobbies
Hory, příroda, sauna, cestování, turistika, filmy...
More informations
Ahoj, jmenuji se Kuba a hledám ženu/dívku/slečnu se smyslem pro humor (pro jistotu vysvětlím, že nehledám tři osoby něžného pohlaví, ale pouze jednu).
Hned na úvod budu o sobě brutálně upřímný. Nemám svaly jako Dwayne Johnson, oči jako Leonardo DiCaprio, zadek jako Brad Pitt, charisma jako George Clooney a majetek jako Bill Gates. Tím se mnoho mých dosavadních fanynek odpojilo. Ostatní samozřejmě hned napadne, že toho moc nemám a co teda mám.
Takhle...pokud to do této chvíle nebylo jasné, tak mám smysl pro humor jako Jim Carrey a černý smysl pro humor jako Addamsonova rodina.
Dále rád vyrážím do přírody, ve které se zrovna vlivem zavřených hospod, kin a dalších kulturních zařízení, nenachází tisíce turistů, kteří objevili za městem "Ameriku". Se stejnou oblibou se vydávám na hory, což v mém případě znamená Lysá a spol., osmitisícovky zatím projíždím jen prstem po displeji Prima Zoom.
S chutí sednu i někde na kávu, pivo, limo, čaj...a další položky nápojového lístku. Zkrátka se nebráním podniknutí čehokoli ve dvou (nemám na mysli nic dvojsmyslného, považuji se za gentlemana).
Zkrátka, jestli hledáš normálního pohodáře s tělem průměrného, dobře stavěného ostravského chachara, jsem tu pro tebe...připraven na vše (to se tak říká, nemyslím opravdu na VŠE...)
No a koho hledám vlastně já? Nejlépe úsměv Drew Barrymore, postavu Sharon Stone, oči Audrey Hepburn a zadek Jennifer Lopez. Ale klidně mi bude stačit, když budeš prostě normální, pohodářka a smysl pro humor bude jedna z tvých zbraní...
Můžu tady psát o sto šest, ale co když mám jen velkou fantazii, říkáš si. Víc prozradí stejně jen prvních pár řádek mezi námi a případně osobní setkání...
Pěkný
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.