Blindr
sk cz si en

Marťa Rysová

Woman, 23
Středočeský kraj - Česko
Characteristics
Height: 176cm
Weight: Empty
Hair: Blond
Eyes: Modro-zelená
Love and relationships
Status: In relationship
Hobbies
Favourite movie: Ladíme
Favourite music: Rock, Pop,
Favourite book: Náměsíční vrazi
Favourite color: Černá
Favourite food: Všechno
Favourite sport: Běh, požární sport
Pet: Nemám
Idol:
Education/Employment
Education: Empty
Profession: Empty
Hobbies
Empty
More informations
Ahoj, jsem Martina, doma mi většinou říkají Marťas a kamarádi Máťo (slyším na obojí). Především říkám dopředu, že si nehledám žádného životního partnera, se kterým budu plánovat svatbu a děti (zisi kriste?). A už vůbec si tu nehledám nikoho na sex, ani na sexchat, ani že jestli jako náhodou nepošlu nudesky jo? Budu ráda, když tohle pochopíte.. většinou první nepíšu, na to mě musíš zaujmout. Jo a jsem feministka, kdyby to někoho zajímalo :D si myslím, že je docela dobrá informace?.

Jo a mám ráda sarkasmus díky mojí skvělý kamarádce, taky mám ráda černej humor (jsem blondýna a občas to nepochopím, tak abyste se nedivili). A koneckonců, mám ráda zpívat si ve sprše se sprchou u huby, protože to je jako můj mikrofon a já se cítím jak zpěvačka na koncertu XDD
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.