Blindr
sk cz si en

Sandrusik

Woman, 32
Nitriansky kraj - Slovensko
Characteristics
Height: 169
Weight: top secret info :D
Hair: hnedé, rovné, dlhé, husté...nádherné :D
Eyes: modré....krásne :D
Love and relationships
Status: In relationship
Hobbies
Favourite movie: už sa na to prišlo :D...Million Dollar Baby
Favourite music: Z každého rožku trošku...cez elektro, rock až po dychovky :D
Favourite book: Hmmm vždy to bol Harry Potter, tak ten mi tak utkvel v pamäti :D
Favourite color: Modrá
Favourite food: Špagety s morcadelou :D, alebo segedín mňam!
Favourite sport: hokej myslím
Pet: moja mačka
Idol: Moja mamina <3
Education/Employment
Education: University
Profession: Employee
Hobbies
Pohyb, pohyb, pohyb a potom spánok. Také bežné veci čo má rád každý :D
More informations
ZADANÁ. Hľadám niekoho s kým sa dá popísať, prípadne vybehnúť von (pre vysvetlenie - žiaden sex, normálne kamarátsky :D)

Ak sa chceš zoznamovať na internete, musíš byť v chate zábavný. Ak ti môžem poradiť, nezačínaj rozhovor otázkami typu: "ako sa máš?", "aký si mala deň?" ... je to otravné, aspoň podľa mňa :D. Slečna dostane denne takých správ aspoň 15, myslíš, že má chuť na to odpovedať každú chvíľu? Správne, nemá. Keď sa neozvú, potom sa mylne domnievate, že sú to namyslené puče. A to pritom len vy ste neschopní zaujať :D. Potom by som na vašom mieste zhľadávala ľudí z blízkeho okolia, aby ste sa mohli prípadne čo najskôr stretnúť. Slečna si nebude hľadať predsa niekoho 300km od seba. To je možno ďalší dôvod prečo neodpíše.

Dodatok: Vyplňte si profily. Áno, rozumiem, nechcete si tam nič písať: "pretože, keď človek chce, nech sa spýta a nech sa zaujíma". Lenže, keď tam nič nemáš uvedené, tak ťažšie druhého zaujmeš a ten chat by sa lepšie rozprúdil, keby sa dalo chytiť nejakej informácie o tebe. Pouvažuj nad tým :D

Bože, ako mňa tieto zoznamky iritujú :D. Keď chceš tak mi kľudne napíš a ja ti odpíšem, ale asi nič viac. Zoznamovať sa tu nechcem. Aby som išla s niekým von, musí byť naozaj veľmi špeciálny. A možno iba stačí aby bol fajn a bol z okolia :D.

Nie, fotku ti nepošlem :D. A nebudem žiadne konverzácie odtiaľto posúvať mimo Blindr, lebo sa mi to v minulosti neosvedčilo :D. Čo sa stane na Blindri, zostane aj na Blindri :)
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.