Blindr
sk cz si en

SubGirl

Woman, 24
Jihomoravský kraj - Česko
Characteristics
Height: 165 cm
Weight: Empty
Hair: Empty
Eyes: Hnědé
Love and relationships
Status: Single
Hobbies
Favourite movie: Empty
Favourite music: Empty
Favourite book: Empty
Favourite color: Empty
Favourite food: Empty
Favourite sport: Empty
Pet: Empty
Idol: Empty
Education/Employment
Education: Empty
Profession: Student
Hobbies
Kreslení, malování, poslech hudby, hra na klavír, procházky, lední bruslení, badminton, trávení času s přáteli, návštěva kin, uměleckých galerií, muzeí, kaváren, čtení, sex :-D
More informations
Mým snem je najít tu sympatického, inteligentního a dominantního, ideálně nezadaného kamaráda, později popřípadě i partnera, ve věku od 27 do 35 let :-) na společné trávení volného času :-).

Zajímavou konverzací nepohrdnu, nehledám tu však pouze psaní, jsem tu za účelem reálného seznámení :-). Imponuje mi jistá inteligenční úroveň, a tak se může stát, že některé primitivní nabídky zůstanou bez odezvy :-).

Přestože mám v sexu ráda spíše tvrdší zacházení, chtěla bych tu poznat někoho, kdo by mě nevnímal pouze jako hadr na podlahu, alespoň co se běžného života, vyjma sexuálních zážitků, týká ;-).

Přitahují mě komunikativní, otevření, extrovertní a upřímní muži vyšší postavy (od cca 183 do cca 190 cm). Oceňuji, když mi dotyčný předem oznámí, že je zadaný, a to v případě, že tomu tak opravdu je. Nerada tato zásadní fakta zjišťuji až po předání jiné formy kontaktu, a to třeba právě přes sociální sítě. Od své „druhé polovičky“ vyžaduji smysl pro čistotu, upravenost, civilizované chování a určitý životní standard :-).

Mám zájem spíše o něco dlouhodobého, čímž chci také naznačit, že nepodnikám jednorázové akce. Vážím si zdraví svého i zdraví jiných...

Jak už z výše zmiňovaného vyplývá, schůzka se mnou není zárukou okamžitého sexu, tím se ovšem nevylučuje, že by k němu na základě našich vzájemných sympatií postupem času nemohlo dojít ;-). Z části záleží na Tobě a na Tvém chování, o jaké časové jednotky tu půjde ;-).

Preferuji nabídky z blízkého okolí, z vlastní zkušenosti vím, že vzdálenost může hrát značnou roli ve frekvenci vídání :-).

Za ideální formu jakéhosi vzájemného ověření před první schůzkou považuji obyčejný telefonní hovor. Není to podmínkou, ale přidá to na důvěryhodnosti ;-).

Upřednostňuji pevnou domluvu s určitým časovým předstihem před nepromyšlenou spontánní akcí těsně před půlnocí - v tuto dobu mě ven nedostanete, pokud vás tedy už nějakou dobu neznám ;-).

Cítím se jako přirozeně submisivní bytost, a tak od protějšku očekávám naprostý opak :-). Nebráním se ani D/s vztahu, i když s ním vlastně ještě nemám žádnou zkušenost.

Mezi mé sexuální záliby patří facky, výprasky, jednodušší formy svazování, vulgární mluva, hrubé oslovování, roleplay a DDLG.
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.