Blindr
sk cz si en

Aký dobrý film ste naposledy videli ?


Tak sa chválte.Stačí nazov,stručný popis o čom je a žanér :) Nemám čo pozerať :D
Idf
0 Like 0 Dislike
Som Sexy, dobra pozitivna komedia
User1870386
0 Like 0 Dislike
ciciky v priestore (2020)
User24672
0 Like 0 Dislike
Trauma (201 ..Je az nadmieru fascinujece ako ma prekvapilo chile svojou produkciou pri hororoch.Najlepsi najbrutalnejsi a najsurovejsi horror uplynuleho roku ..smekam.. 4 lezbicke kamaratky skarede ako z anime porna a nosom ako nosmi ako banasova po plastike sa vyberu na vylet do nejakej dediny izolovanej od sveta ..Ten vecer pri zabave a litroch vina sa stane ich nezabudnutelnymi ..a teraz to prichadza otec a syn rokmi poskrvenymi pribehmi a incestom pridu uradovat presne tak ako si to hejter prial ..znasilnit,rozmrdat,vykusat lica do nepricetnosti a oblizovat cudzie grcky zo zeme ..gore a krvi je tu az az ..dievky spolu (skor stetky) sa rozhodnu spolu s panmi inteligentnymi serifmi pomstit ale v tajomnych katakombach zistia ze to nebol najlepsi napad ..Vypichol by som usmev poslednej prezivsej po poliati kyselinou ..nambr one a tiez mi prislo sympaticke odjebanie novorodenca na konci ..nuz ziadne oslavy sa nekonaju zial nikto neprezil ..beznemu cloveku zamrzne usmev,city pri konci rozhorcenie,zle od zaludka a odpor k filmom na dlasich xy mesiacov ale hejter dava 10/10
User24672
0 Like 0 Dislike
Close (2019) ..Ďalšia solídna snímka od Netflixu,ktorý každoročné prídáva na obrátkach.Tentokrát velmi sympatická hlavná herečka Noomi ako bodygárdka upištanej 18-ročnej štandy ktorá podedila majetok po otcovi.Príbeh klasika,akcia rozkúskovaná čo sa dokonale strieda s ríl príbehom .. Záporákom by som dal viac priestoru a bolo by to fajn. 7/10
Freezy
0 Like 0 Dislike
Bird box. Trošku scary, ale udržuje ťa celú dobu v napätí
User254752511
0 Like 0 Dislike
The Guilty
User24672
0 Like 0 Dislike
Dead in a Week (Or Your Money Back) (201 ..Celkom jednoduchý film o samovrahovi ktorému už po 9x nevíjde jeho vlastná smrť a stretne špeciálneho zabijaka ktorý ide už do dôchodoku ale zároveň mu chce pomôcť s jeho vlastnou smrťou.Film ktorý sa nejak neoplatí rozpytvávať lebo nemá ako taký príbeh.Samotný vrah má celkom zaujimavý život a milujúcu manželku no a nakoniec príjde aj na samovraha ktorý stretné mladú sympatickú ženu,ktorá mu pomáha s vidaním knihy no a začína zistovať,že konečne je prečo žiť. 8/10.
User24672
0 Like 0 Dislike
Johny English znovu zasahuje (201 ..tak konečne je to tu ! Pokračovanie,na ktoré som sa osobne najviac teši tento rok.Náš johny nesklamal a komediálne posunul laťku zasa o niečo vyššie.Príbehovo zvládnuté na jednotku ..parťák nambruan č.2 no a kurilenko klobúk dolu ..tú ešte tuším špatne neobliekli.Náramne som si užil celý film a špeciálne scény v reštaurácii,na parkete po extáze a pasáž s virtuálnym simulátorom boli TOP.ale extra trieda bolo asi rande s Olgou ..Toto keby praktizovali dnešný chlapi,hneˇby im to išlo lepšie so ženami Za mňa 10/10.
User246067973
0 Like 0 Dislike
Určite horor tiché miesta to som videl naposledy, tak mi to utkvelo v pamäti
User140548977
0 Like 0 Dislike
Alien vs predator 😁 posledná časť najnovsia
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.