Emaři

Jsi Emo? Nebo máš rád Emo? Jestli ano tak se zapoj a pojď si psát.
User46284699
0 Like 0 Dislike
Dnes tu potečie krv
User11760553
0 Like 0 Dislike
ten čo sa reže to drží v tajnosti a neroztrubuje to všade vôkol seba ...
User191269
0 Like 0 Dislike
viete este o zivote picu velku, hlavne ze sa tu budete rezat a lutovat navzajom
User128591041
0 Like 0 Dislike
toľko nenávisti v ľudoch. Svet proste ide do záhuby. Ja nehovorím, že to čo robím ja je správne, ale je to moja vec. Vážne sa nemusíte do všetkého starať, ak vám to hladí ego, tak je to vážne veľmi smutné.
User191269
0 Like 0 Dislike
kto chce kam pomozme mu tam, niekedy pomaha tvrde nelutostne zaobchadzanie, nie ju lutovat, ale to pochopis az ked vyrasties, ciganik
User11760553
0 Like 0 Dislike
celý tento svet je chorý
User71244917
0 Like 0 Dislike
Nadávate tu na dievča že má myslenie škôlkara no tie vaše argumenty sú chore.. Vo vašom veku by ste mohli mať určené medze.. Ved jej vlastne radíte aby sa zabila a sama ste proti sebapoškodzovaniu.. To je choré
User55870295
0 Like 0 Dislike
Prečo riešite každého veď nech si dievča robí čo chce... Jej telo jej život
User11760553
0 Like 0 Dislike
prečo sú dnešné decká také sprosté. Lopata na ksicht je málo.
User24672
0 Like 0 Dislike
tak ty si potom dobre jebnuta vynimocne v tovjom pripade mas pravdu ..ludia co maju takto nasrane v hlavy zit nejak extra nepotrebuju
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.