Emaři
Home
Dating
Users
Discussions
Statuses
News
Emaři
Jsi Emo? Nebo máš rád Emo? Jestli ano tak se zapoj a pojď si psát.
User24672
0
0
ja uz davno do skoly nechodim a v praci mam ovela ine starosti nez spominat na kktiny co som napisal den predtym ale to nejaka danisova nepochopi co je natolko zufala ze kazdy bozi den vycapi v "ona hlada" fotku aby si mohla z niekym pisat lebo v reale kamosov nema
User131909667
0
0
Ľudia s veľkými rečami ale hlavne bez foto
anonym
User26653673
0
0
Možno ty budeš hovoriť ako si naložil "deťom" podla teba
nie my
User70452952
0
0
Ja by som ti ten názor povedal aj osobne a skočil ti do úsmevu ak by trebalo, škoda, že si až v BA, či by si niečo také povedal človeku do očí, lebo tu melieš jednu hlúposť od druhej, pozor - nie všetko, len by si mal vedieť kedy prestať
User71244917
0
0
To by bola hamba chváliť sa už len tým že sme odpisovali
User24672
0
0
vyzera na to na bratov a sestry v zbroji jeden povie svoj nazor a dalsi 10ti ho zdielaju
a rano v skole budu rozpravat spoluziakom v jednom kruhu ako nalozili nejakemu hejterovi
Och ..
User52001520
0
0
User71244917
0
0
Nejak som skomolil čo som chcel napísať
to bude asi preto lebo som mladší
User52001520
0
0
Milé jak tu nadávate,ale viete o nás govno
User131909667
0
0
O čom tu je reč? Vyzerá to skôr na roast show ako emo chat
2
3
4
5
6
7
8
Log in to
Blindr
Remember login
Forgotten password?
Reset password
No account yet?
Register
Place for your ads
About us
Terms of use
Cookies
Partners
Advertisement
Contact
Blindr projects
Blindr Blog
Blindr apps
© 2014 - 2026
Blindr
- All rights reserved.
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.
Customize