Emaři
Home
Dating
Users
Discussions
Statuses
News
Emaři
Jsi Emo? Nebo máš rád Emo? Jestli ano tak se zapoj a pojď si psát.
User71244917
0
0
Chcem pripomenúť že sám niesom emo
ani sa nijak nepoškodzujem.
User24672
0
0
Snazia sa vtlacit tym co su tym naozaj posadnuty mozog do hlavy lebo je to to iste ako zit so satanom v oblickach ..nikeedy uz ani exorcista nepomoze
User71244917
0
0
Nie, ja len píšem že by ste mohli mať trochu rešpektu nech tu píše hocikto hocičo. A nie ho hneď posielať na smrť len aby ste získali nejakú tú nezmyslenú pozornosť. Celkovo nechápem čo v tejto skupine robia ludia ktorý si myslia o emo také pi*oviny
User191269
0
0
ciganik, isla som nato z druhej strany, kedze odhovaranie v tomto nepomoze, preto som jej to pisala, toto si musi vyriesit sama
User24672
0
0
aj keby sme tu neboli stale to este horsie tak naco otom pises ked si si toho vedomiy ?
User71244917
0
0
No samozrejme, hladať pomoc na takýchto miestach je nezmyselné ale ludia ako vy to robia ešte horsim
User24672
0
0
to kolko vas je potom doma ?
User191269
0
0
nemozem byt mila na niekoho kto si ublizuje, kto jej dal nato pravo? jej rodicia ju urcite miluju tak nech zajde za nimi a nech jej pomozu, tu sa pomoci nedocka
User71244917
0
0
Akoby ste si ani neuvedomovali že vlastne kážete niekomu aby sa zabil.. Nech je na tom psychicky akokoľvek zle je to živá bytosť.
User24672
0
0
ale konecne aspon nejka plnohodnotna kktina sa tu preberala krasne vidno ako sa inteligencia blindru este viac znizila ako pred rokom
6
7
8
9
10
11
12
Log in to
Blindr
Remember login
Forgotten password?
Reset password
No account yet?
Register
Place for your ads
About us
Terms of use
Cookies
Partners
Advertisement
Contact
Blindr projects
Blindr Blog
Blindr apps
© 2014 - 2026
Blindr
- All rights reserved.
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.
Customize