Gay zoznamka od 15 rokov
Home
Dating
Users
Discussions
Statuses
News
Gay zoznamka od 15 rokov
Slúži na zoznámenie mladých od 15 rokov
Filipinek
3
0
Niekto kto by chcel mladého?
Robo38
0
0
Niekto teraz na stretko? Ja aktív
Pa1rey
3
0
Niekdo moje nahe fotky na snap zadarmo a mozno aj stretko
mark30
0
0
Košice mlady pasív boy ktory vysaje starsieho
Filipinek
1
0
Niekto kto si chce užiť z 17 ročným bývam v Bardejove
Opravár.Komínov
1
0
Ahoj! Možno teraz napíšem hlúposť... Ale! Hľadám Felákov z okolia Kysúc alebo Žiliny... Niekoho, koho by človek mohol nazývať ako priateľ... Niekoho, kto nebude súdiť a smiať sa... Niekoho, kto dokáže byť pri človeku pri jeho lows rovnako ako aj pri jeho highs... Píšem to tu asi len kvôli tomu, že chalani dokážu povedať vždy na rovinu to, čo majú na jazyku... Ani úplne neviem čo chcem, asi len nájsť nových feĺlas, ktorý za to stoja. Fellas, ktorý vedia aké to je byť low rovnako tak ako vedia, aké to je snažiť sa posunúť niekam inam. Čiže ak máš zmysel pre humor, dokážeš si zo života spraviť prdel ale rovnako tak dokážeš človeka podporiť a pomôcť mu budovať niečo viac, verím že si budeme rozumieť. Ak si felák, čo dokáže vypočuť druhého, rovnako tak ako nechať sa vypočuť a podporiť sa navzájom... Zájsť spolu na pivo rovnako ako aj do fitka... Stiahnuť pól fľaše koniferky rovnako tak ako aj rozbiť papule skupine židom... Napíš... Čo hľadám je podobne chorý sociopat so zmyslom pre systém rovnako ako aj pre pochopenie. Trochu nácek... Trochu komunista... No stále v pohode jebnutý kokot, čo ťa podporí rovnako ako aj pošle do piče.
misik777tunapis
2
0
Ahojte niekto Lučenec galéria záchody?
Lupilu17
0
0
Bratislava hľadám mladého študenta aktíva ktorého môžem vyfajčiť za finančnú odmenu tebe
Matus 123445
1
0
Hladám niekoho na sex, kto by ma vedel potrestat, urobím hocičo a som mladý pasív
misik777tunapis
1
0
Ahojte hľadám niekoho okres zvolen do 30 rokov nápis mi
9
10
11
12
13
14
15
Log in to
Blindr
Remember login
Forgotten password?
Reset password
No account yet?
Register
Place for your ads
About us
Terms of use
Cookies
Partners
Advertisement
Contact
Blindr projects
Blindr Blog
Blindr apps
© 2014 - 2026
Blindr
- All rights reserved.
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.
Customize