GTA

fanousci serie GTA
Fabio
0 Like 0 Dislike
Nejlepsi GTA bylo SA change my mind
Doggy
1 Like 0 Dislike
Je to náročné na hardware nebo ani moc nn?
Jinak to Everywhere je tuším v pre-alpha a ještě pořád se vybírají peníze na to (zatím mají nějakých 30 nebo 40mil.)

tady je krátké info o čem by hra měla zhruba být. Moc info zatím není (natož nějaké videa nebo fotky).
link
User414395918
0 Like 0 Dislike
O tom Everywhere jsem zatím neslyšel, ale ani mě GTA 5 nějak nebavilo. Přijde mi to už strašně ohraná věc, jen v trochu lepší grafice. Na tenhle způsob mě asi i víc bavilo Sleeping Dogs, což by se dalo označit jako takový čínský GTA a přijde mi to mnohem zábavnější a zajímavější, je tam i víc způsobů jak se vyblbnout (bojový umění, role policie v utajení a zároveň role mafiána), takže se někde snažím sehnat druhej díl, ten první už jsem dohrál dvakrát. :-D
Doggy
1 Like 0 Dislike
akorát ho nemůžu nikde najít v lepší kvalitě :/ takže mám staženou verzi od skupiny noSteam v trochu horší kvalitě,ale hlavně,že se to dá hrát Upřímně už nečekám na další díl (v podstatě 5 jsem ani nedohrál - nebavila mě). Teď čekám,až výjde nová open world hra Everywhere od studia Build a rocket boy (založil ji Leslie Benzies)
A ano je to ten člověk (ex-producer) celé GTA série (neboli jak říkají slováci krstný otec GTA)
Doggy
1 Like 0 Dislike
Jo,ten je dobry mam rozehrany
User414395918
0 Like 0 Dislike
Mě se líbil pak ten další příběh ke GTA 4. The ballad of gay Tony se to myslím jmenovalo.
Doggy
0 Like 0 Dislike
To je nejlepsi z hd sveta 😎 daleko lepsi nez 5
User436714043
0 Like 0 Dislike
Gta 4
Doggy
0 Like 0 Dislike
Jake dily hrajete? 🙂😎
1
2
3
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.