jen tak

dobrý ránko!!!
Martin Kubina
0 Like 0 Dislike
Proč?
Napsal jsi větu ve ktere jsi mně obcinil za frajera,I.když v postatě na.frajera si hraješ ty sám?
Tak hrdina jó,klidně ti to na rovinu řeknu že hrdina aninechci byt.
To ty si tu htaješ na hrdinu,že jsi něco víc než všichni tady.
User131558652
0 Like 0 Dislike
Další tvé argumenty budu ignorovat
User131558652
0 Like 0 Dislike
Ty už drž radši hubu ty konino vypatlaná ..Kdyby si byl upřímný a bavil se narovinu tak tady přiznáš jaký jsi šašek ..Děláš frajera jak bys mně rozsekal , ale přitom bys dostal jak malý kluk ty idiote ..a né žádný lidi by se na tebe nesběhly tohle to se mně vůbec netýká ty sráči..Nepotřebuji kolem sebe lidi ...Tak se už radši staréj o sebe ty šašku ..Už jsi s tím těžce trapnéj jak jsi tu hraješ na hrdinu , ale přitom jsi ten tip člověka co se o sebe nedokáže bez maminky pořádně postarat
Martin Kubina
0 Like 0 Dislike
Mame k tomu důvod.
User131558652
0 Like 0 Dislike
Jaký ste trapní Opravdu tady řešíte ůplný hovna a jde vidět jaká je ta vaše inteligence ...Už se radši staréjte o sebe ..
Martin Kubina
0 Like 0 Dislike
*smajliky
Martin Kubina
0 Like 0 Dislike
Tomaši,jěště mit VIP za 30 korun a budeš mit dalši dmajliky.
Ale myslim si,že ani těch 30 korun nemáš.
Marco Klepoch
0 Like 0 Dislike
WAAAAU naučil si sa že existuju smilíky ? DDD
User131558652
0 Like 0 Dislike
Marco Klepoch
1 Like 0 Dislike
hmm to ťa naučili tiež repove pesničky ? DDD dobre ty DD
ale vieš čo mama je asi radšej že nepozná teba
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.