jen tak

dobrý ránko!!!
User131558652
0 Like 0 Dislike
Ty si taký somár D Já neviem ako to vysvetlit
Marco Klepoch
1 Like 0 Dislike
ja nenarážam na nikoho farbu pleti mne je jedno aj keby si bol šmolko DDD len podla toho že sa jebeš do niekoho kto si zakladá na vzdelaní mi je jasne že si sám vzdelanie nevážiš takže pochybujem že dokážeš robiť niečo ine než čo by si naučil dajakého ludoopa D
User131558652
0 Like 0 Dislike
Aha ..D Liso broůku prosímtě hlavně si nemysli že bych tě znásilnil ..akorát že my dva jsme prostě typ lidí co si rado rýpne
Martin Kubina
0 Like 1 Dislike
Liso,zřejmně ani vy jste nepochopila to co jsem psal panu Tomáši.
Panu Tomášovi to sice došlo,ale trochu pozdě.
Stojíte za grázlem který v momentu překvapeni vas podřizne či znasilni.
User131558652
0 Like 0 Dislike
Tady jde vidět jaký jsi šašek , protože narážíš na mou barvu pleti ..Ale já se ti těžce směju , protože i člověk jako já může něco dokázat ..
Marco Klepoch
0 Like 0 Dislike
kludne mi sem tie internetove stranky daj DD
Marco Klepoch
0 Like 0 Dislike
hmm vieš niekedy je cesta ciel za to že on sa vzdeláva nemusí teraz niekde vo fabrike robiť za trošku viac než minimál ale heeej ty si si zarobil na vlasntý namoj to je teda mega DD
User135132672
0 Like 0 Dislike
Ahoj Liso
User131558652
0 Like 0 Dislike
Já vám dám nějaký unternetový stránky a tam uvidíte co vše jsem dokázal
User99357074
0 Like 0 Dislike
Milý Martine, podle tvého pravopisu, se tu nesejde ani těch 10 lidí, to by jsi jim musel napsat, sami od sebe by nepřišli, beztak těch deset lidí by bylo stejně stupidních, stejně jako ty.
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.