kavičkujeme

jimmy777
1 Like 0 Dislike
veru Andy máš pravdu ale kto hľadá nájde a hlavne treba byť trpezliví šťastíčko sa musí predsa na každého usmiať
barbieafc303
1 Like 0 Dislike
ahoj andy uz je po kavicke ale vitak medzi nami ,,,,no aj muzi aj eny su rozni aj taky aj take
jimmy777
1 Like 0 Dislike
ale no zase keby si bola ty ten koronavírus hnneď by som sa chcel nakaziť
barbieafc303
2 Like 0 Dislike
ja viem nemyslela som to tak ved ty si hotove zlaticko ale myslela som to tak ze vy muzi radi hundrete ze toto neni dobre tamto neni dobre ale vam moc chybame
Andy07
0 Like 0 Dislike
Bohužiaľ je viac žien takých.. ako normálnych no
barbieafc303
1 Like 0 Dislike
jimmy nech sa len pokusi tebe niekto ublizit potom uvidi skym ma docinenie budem hrosia ako corona virus
jimmy777
1 Like 0 Dislike
ja nadávam iba na zlé ženy a s tými sa ja nekamarátim skôr si ženu zastanem ako by som mal na ňu nadávať
Andy07
2 Like 0 Dislike
Zdravím, čo sa tu kavičkuje? Ja by som si poprosil nescafe s mliekom a 1 lyžičku cukru ďakujem
jimmy777
2 Like 0 Dislike
ano prejdem každému po prstoch s vozíkkom keď ublížia Erike )))))
barbieafc303
2 Like 0 Dislike
presne tak vrba aj ked muzi obcas nas nadavaju bez nas nemozu byt a my zas bez nich
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.