kavičkujeme

jimmy777
2 Like 0 Dislike
Mojá milá manželka,určite chápeš, že mám isté potreby, ktoré Ty ako 54-ročná nemôžeš uspokojiť. Som s tebou šťastný a považujem Ťa za dobrú manželku. Ale predsa dúfam, že mi nebudeš mať za zlé, keď sa z tohoto faxu dozvieš, že trávim noc so svojou 18-ročnou sekretárkou Vanesou v hotely Comfort Inn.Neznepokojuj sa. Pred polnocou som doma.Keď sa muž vrátil domov, našiel v kuchyni tento list:Môj milý manžel,dostala som Tvoj fax a ďakujem Ti za úprimnosť. Pri tejto príležitosti Ti chcem pripomenúť, že 54 rokov si mal pred časom aj Ty. Súča! stne Ťa chcem informovať, že v čase keď čítaš tento list, budem s Michalom, mojím učiteľom tenisu, ktorý je rovnako starý ako Tvoja sekretárka, v hotely Fiesta.Ako skúsený muž určite vieš, že sa nachádzame v podobnej situácii...Ale s malým rozdielom: 18-ročnému to ide s 54-ročnou viackrát ako 54-ročnému s 18-ročnou, takže so mnou do rána určite nepočítaj!!!
jansko60
1 Like 1 Dislike
98-ročná starká leží na smrteľnej posteli a chce svojmu
99-ročnému smutnému manželovi, ktorý sedí na posteli pri nej, prezradiť
pred smrťou svoje posledné tajomstvo.
***"Ján, môj drahý, pred tým, než navždy zatvorím oči, chcela
by som ti prezradiť moje posledné tajomstvo. Choď do stodoly kde pod
tretím stĺpom na ľavej strane povaly nájdeš dve škatule a prines ich sem."
***Ján ide do stodoly a po piatich minútach sa vráti s dvoma škatuľami
v rukách. V prvej nájde tri vajcia a v druhej 250.000 eur.
***Oči sa mu zalesknú. "Povedz mi drahá, čo znamenajú tieto tri vajcia?"
***"Vieš, Ján, boli sme manželmi 78 rokov a vždy, keď som
nedosiahla orgazmus, položila som do škatule vajíčko."
***Ján je veľmi spokojný a hrdý, lebo počas 78 rokov trvajúceho
manželstva svoju ženu neuspokojil iba tri razy a potom sa opýta:
***"A čo znamená tých 250.000 eur?"
***Nuž, zakaždým, keď bolo v škatuli dvanásť vajec, išla som
ich predať na trh...
barbieafc303
0 Like 0 Dislike
Mišo príde zo žúrovačky domov opitý. Žena keď ho uvidí, skríkne na neho: - Hovädo opité, vypadni tam, kde si sa tak zrúbal. Mišo si horko ťažko nájde mobil a volá: - Fero, príďte po mňa, žena ma pust
barbieafc303
0 Like 0 Dislike
Maďar vysvetľuje, čo je to včela: - Á čella, to taký malý izé, líta jak tačik, ščípe jak feferón, celofán krídla má, pruhovaný tričko nosí, sere sladký vazelín a bútlavý strom garážuje.
jimmy777
0 Like 0 Dislike
ja nečajíkujem zohrial som sa v posteli a podriemal som si tak mne je teplúčko ale citron si občas dám aby som nebol chorý
barbieafc303
1 Like 1 Dislike
Leti mucha a zakopne,,,,,
barbieafc303
0 Like 0 Dislike
ta je dobra treba doplnit vitamniky ja teraz čajikujem bo kavu som mala pred 2 hod,
jimmy777
1 Like 0 Dislike
Ja mám vodu s Citrónom trošku Cčka doplniť
barbieafc303
1 Like 0 Dislike
Po mnohých rokoch sa stretli dvaja priatelia: - Rád by som ťa pozval domov na obed, ale nemám dobrú ženu. - To nič, tak mi dáš niečo iné.
barbieafc303
1 Like 0 Dislike
Priniesla som ti kávu, miláčik, - vraví žena. - Dnes si urobila výbornú kávu, chváli muž. - Ježiš, to som ti priniesla moju!
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.