kavičkujeme

User345550893
0 Like 0 Dislike
Hlavne aby bola somnou 😏
jimmy777
1 Like 0 Dislike
áno človek spraví čokoľvek pre milovanú osobu a veľa vecí vtedy ani nevidí respektíve vidí ich ružové ale podľa mňa to tak má byť lebo milujeme srdcom a nie nadarmo sa vraví že láska je slepá
barbieafc303
2 Like 0 Dislike
nikolas ale ked pride laska myslim e by si sa ukradnut aj nechal a bolo by ti jedno co stebou polovicka robi hlavne aby si bol snou
jimmy777
0 Like 0 Dislike
ja som bol kedysi úplne iný vždy som si hovoril čo si myslím nahlas, len dnes som zistil že niekedy sa neoplatí a presne len si pomyslieť a neriešiť nebudem si predsa ničiť zdravie a hádať sa s debilom

Nikolas kam by si išiel jedine do pekla a tam pôjde Erika s nami
barbieafc303
1 Like 0 Dislike
to je pravda tiez sa vela krat nedalo nereagovat a povedala som si svoje ale vyznam to nemalo len som si pokazla tim den dnes uz na nich nereagujem a som tu a som rada ze aj ty hned je lepsia naladicka
User345550893
0 Like 0 Dislike
Newm ak by ti bolo aspoň smutno zamnu možno by som sa nenechal...😉 Selfkilling amen 🙏 v duchu ostanem stebou a budem ťa strážiť a certikovat
jimmy777
1 Like 0 Dislike
tak občas sa to nedá si ich nevšímať, ale potom stačí keď človek napíše osobe ktorá mu tu náladu zase zdvihne
barbieafc303
1 Like 0 Dislike
radsej si ich ani nevsimat tiez sa radsej odmlcim
jimmy777
1 Like 0 Dislike
horšie je keď ma človek v okolí takých čo to radi vyvolávajú vtedy som veľmi stručný a mlčanlivý
barbieafc303
1 Like 0 Dislike
tiez ich rada nemam priam ich neznasam len robia cloveka smutnym si tu vitany
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.