Blindr
sk cz si en

Podte si psat prdelky:

Sex 666
User138801889
0 Like 0 Dislike
Domule hlavní je zůstat sama sebou ať se děje co se děje
User156268848
0 Like 0 Dislike
Ale radost ze života přes ty nálože co byli mám
A k tobě. Ono kestli je to jeho Ségra, se kterou se denně vídá, věřím tomu, že to má na člověka velký vliv. I když má svůj vlastní názor, tak to má neprimi vliv. A pal někdy stačí aby to dotukli pár dalších veci nebo se nasel jeste nekdo kdo by mu podsouval podobny nazor nebo podovne kecy a on nad tim pak zacne premyslet a připustí to.
User3878727
0 Like 0 Dislike
Lukeš.. nevím co na to odepsat
User3878727
0 Like 0 Dislike
Brunete.. je to možné. Ale u mě je to skutečnost
Martin.. no asi jo tak proste🤣
User156268848
0 Like 0 Dislike
Domu jak to dopadlo? noo, Uvědomila si to po nějaké době, že ro co slyšela a uvěřila nemůže být pravda nebo že tj blbost. Tak si o tom chtěla promluvit. Aa už to ale bylo ve stavu, kde jsme každý s někým byli a pro mě nebylo 1duché se jen tak z fleku rozejít ikdyz jsem tu holku vevnitř šíleně chtěl. A nakonec i z toho důvodu že to pro nás nebylo jen tak udělat takovou rychlou změnu abysme nebo abych já neranil druhou holku tak jsme se přestali bavit - na její žádost a na naléhání i holky se kterou jsem potom byl. Pro mě bylo asi nejhorší tohle překousnout a začít to respektovat, vzalo si to kus mé vůle, chuti a radosti k životu. A také mi v té době vadilo to, že cokoliv co nedůstojného udělala ex přítelkyně tak jsem ji nechal ať se k tomu všemu vyjádří, ale ona ne že se o tom, co na mě za kecy padalo nemluvila, ona mě ani vůbec nekonfrontovala s tím, čemu uvěřila. Kvůli tomu a pár věcem to pak nebylo vrátit se samozřejmostí.
User138801889
0 Like 0 Dislike
domule no myslím že zrovna ty by si to zvládla
User146414212
0 Like 0 Dislike
Jasně chápu... jen mi to přišlo tak nějak jako z amerického filmu
User3878727
0 Like 0 Dislike
Každý.. no co počkal, pockal🤣🤣
User3878727
0 Like 0 Dislike
Martin.. no půl roku bych to asi nedala jq🤣
User156385652
0 Like 0 Dislike
pěkný No
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.