Blindr
sk cz si en

Pokecaj - Prešov a okolie

Pokecaj o všeličom v Prešovskom kraji.
User4282471
0 Like 0 Dislike
ze blazon tak to dakujem no to neviem ani ja aa to by som asi nechcel byt v dverach to musi kurwa boliet riadne aa fotka nikdy neuskodi
User12346275
0 Like 0 Dislike
Ty si blááááázon !! .. newiem ja neviem s kým som pila no počkať deti?! ako ja deeti milujem ale je to skoro ved mamča by ma vysťahovala a toho kto by ma nabuchal tak newiem by mu ho pricvikla do dverí asi.. .. ehmm chceš moju fotku ? pff. nič take .. to netreba
matej7771
1 Like 0 Dislike
No ešte keď odtajníš fotku tak prečo nie?
User4282471
0 Like 0 Dislike
myslel som to podobne na obydve situacie takze dajme tomu ze ano počkat nepili sme nahodou spolu lebo tiez to mam tak ze nic nepametam mnooo akoze na deti je este casu a casu a casu
User12346275
0 Like 0 Dislike
Maťo no ked budeš družba
User12346275
0 Like 0 Dislike
na teba celeho mám skočiť nie ? alebo si myslel na niečo "pikantnejšie" ? ..ehmm noo rum je fajn naposledy ked som ho pila si cely večer nepamätám
matej7771
1 Like 0 Dislike
Ja z vás umriem neplánujete sa ešte zobrať a mať deti?
User4282471
0 Like 0 Dislike
k nohám zrovna nemusíš niekde inde by to bolo lepsie vino hmm co ja ti viem nieje to zle ale najviac mi chuty RUM
User12346275
0 Like 0 Dislike
proste som baba ktoru nezbalíš na "ruže" alebo čo .. .. ale ne robím si srandu noo
User4282471
0 Like 0 Dislike
ooo tak to som potom ale aky rychli som sa ani nesnazil
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.