Pokecaj - Prešov a okolie
Home
Dating
Users
Discussions
Statuses
News
Pokecaj - Prešov a okolie
Pokecaj o všeličom v Prešovskom kraji.
User23469564
0
0
User23469564
0
0
User983402
0
0
popremýšľam o tom...
User24119817
0
0
tak pomohla. ganja zabíja rakovinotvorné bunky. mam spolužiaka ktorý ma doživotnú chorobu ( myslím že sa to volá chronová choroba ) a už 2 a pol roka neberie lieky ale fajčí ganju a výsledky ma pri každých testoch lepšie.
User983402
0
0
rusel myslíš si že tráva by ti pomohla keby ti prepukla rakovina?...
User24119817
0
0
no tak to máš pravdu. tento rok by sa mala na slovensku čiastočne legalizovať tak uvidíme čo z toho bude. ale po pravde si myslím že to velmy dobré nebude ak ju čiastočne schvália. na trhu budú samé slabučké vzorky v ktorých je minimum thc a ku kvalitným vzorkám sa bude prakticky nemožné dostať. už teraz je to dosť biedne..
User23469564
0
0
thc znizuje pocet rakovinotvornych latok ,lisovanim oleja z tejto rastlinky ktoru stvoril boch by sa mohlo predijst nadorom,,lenze lieciva a hnusne chemicke latky su drahe a zarabaju miliardy,,ak by si ludia dokazali pestovat doma a to by dokazali farmaceuti by prisli o miliony eur,takze lepsie je ludi klamat a dopovat s chemiou a posielat na iny svet,,Travu pouzivali uz v davnom praveku ako liek no bohuzial to ze sposobuje halucinacie je zakazana ale te ucinne latky nespomenie nik,,Ktovie kde je pravda ,,, Ale priznam to ze ak by som dostal raka je to prva vec po ktorej siahnem
User24119817
0
0
tak to si potom človek z dobrým srdcom ktorý ma pochopenie
nie je vela takých ktorý neodsudzujú. pre každého sme feťáci ale paradox je to že tý ľudia nepoznajú význam slova feťák .D
User23469564
0
0
kazdeho osobna vec,,nechvalim a neodsudzujem
User24119817
0
0
na trafke nie je nič zlé :3
103
104
105
106
107
108
109
Log in to
Blindr
Remember login
Forgotten password?
Reset password
No account yet?
Register
Place for your ads
About us
Terms of use
Cookies
Partners
Advertisement
Contact
Blindr projects
Blindr Blog
Blindr apps
© 2014 - 2026
Blindr
- All rights reserved.
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.
Customize