Pokecaj - Prešov a okolie
Home
Dating
Users
Discussions
Statuses
News
Pokecaj - Prešov a okolie
Pokecaj o všeličom v Prešovskom kraji.
User23469564
0
0
ta nech smiruju co maju z toho
a si mozno robia pri tom dobre..Ved treba prist pokecat ak chcem citat citam knihu nie? Le pohoda nie? ved nemame co tajit
ci ?
hahahha
User983402
0
0
do frasa s tou predikciou
User983402
0
0
tu na v tejto miestnosti to neukazuje... hlavne keď si tu cez mobil... ale keď si na stene napravo ti ukáže kto je v miestnosti a smiruje... ale ak keď tak písaj mne do správy....
User23469564
0
0
hej a to preco? a mne preco nik nepise? a kde su ludia kde ich ukazuje ze su tu? ha? nevies?
User983402
0
0
ruseeel
si iba myslíš že to tu nikto nečíta... tu sú také mrchy ze by si sa divil... už mi bliká zopár správ od zopár ludia to som napísala zopár viet sem...
User23469564
0
0
Myslis ze mne da nejaky sracko co vytvoril server Ban ?
tak to by musel byt lepsi programator ako ja :d
a to veru nieje toto su len zajacikovia ktory robia web stranky :d
User23469564
0
0
super z venca su dobrreeee :d :d
User983402
0
0
a nadávať sa nesmie... dostaneš ban... vždy som po tom túžila... A nikdy som ho nedostala... asi si to nechcú u mňa posrat... abo používam správnu cenzúru
User23469564
0
0
to mas jedno co si napisala neries to ved to aj tak nikto necita :d sem tam niekto pride a zmizne ako smrad
User983402
0
0
kurde riadnu pcovinu som napísal Hahaha
110
111
112
113
114
115
116
Log in to
Blindr
Remember login
Forgotten password?
Reset password
No account yet?
Register
Place for your ads
About us
Terms of use
Cookies
Partners
Advertisement
Contact
Blindr projects
Blindr Blog
Blindr apps
© 2014 - 2026
Blindr
- All rights reserved.
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.
Customize