Blindr
sk cz si en

Pokecaj - Prešov a okolie

Pokecaj o všeličom v Prešovskom kraji.
User23469564
0 Like 0 Dislike
ta nech smiruju co maju z toho a si mozno robia pri tom dobre..Ved treba prist pokecat ak chcem citat citam knihu nie? Le pohoda nie? ved nemame co tajit ci ? hahahha
User983402
0 Like 0 Dislike
do frasa s tou predikciou
User983402
0 Like 0 Dislike
tu na v tejto miestnosti to neukazuje... hlavne keď si tu cez mobil... ale keď si na stene napravo ti ukáže kto je v miestnosti a smiruje... ale ak keď tak písaj mne do správy....
User23469564
0 Like 0 Dislike
hej a to preco? a mne preco nik nepise? a kde su ludia kde ich ukazuje ze su tu? ha? nevies?
User983402
0 Like 0 Dislike
ruseeel si iba myslíš že to tu nikto nečíta... tu sú také mrchy ze by si sa divil... už mi bliká zopár správ od zopár ludia to som napísala zopár viet sem...
User23469564
0 Like 0 Dislike
Myslis ze mne da nejaky sracko co vytvoril server Ban ? tak to by musel byt lepsi programator ako ja :d a to veru nieje toto su len zajacikovia ktory robia web stranky :d
User23469564
0 Like 0 Dislike
super z venca su dobrreeee :d :d
User983402
0 Like 0 Dislike
a nadávať sa nesmie... dostaneš ban... vždy som po tom túžila... A nikdy som ho nedostala... asi si to nechcú u mňa posrat... abo používam správnu cenzúru
User23469564
0 Like 0 Dislike
to mas jedno co si napisala neries to ved to aj tak nikto necita :d sem tam niekto pride a zmizne ako smrad
User983402
0 Like 0 Dislike
kurde riadnu pcovinu som napísal Hahaha
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.