Blindr
sk cz si en

Pokecaj - Prešov a okolie

Pokecaj o všeličom v Prešovskom kraji.
User12346275
0 Like 0 Dislike
naččoo ty mysliš?! hmmmm neviem či myslíme na to istéé ,...
User4282471
0 Like 0 Dislike
ten co bol v talente a spieval Komplikovana neviem ako sa volal
User4282471
0 Like 0 Dislike
mnooo ak to nema Klaudia daleko tak moze prist kludne aa ja uz by som vedel ako ukludnit mam nato doma aj niejaky prostriedky
User12346275
0 Like 0 Dislike
Nieee počuvam rap ! nerieš arogant DeSade ( hororcore) a polemic čoto je za blud?
matej7771
0 Like 0 Dislike
Čo ťa? a ty určite polemic počúvaš...či?
User12346275
0 Like 0 Dislike
noooo mna neukludni len tak hoci kto a hoci čím to musíš proste vedieť ako na mňa som komplikovanáá ževraj .. na našej fanzáázii? ale ťa
matej7771
0 Like 0 Dislike
A Klaudia sa bráni ísť na navštevu k tebe? by ste kukli spolu... Ona by sa bála a ty by si ju ukľudňoval zvyšok nechám na vašej fantázií
User12346275
0 Like 0 Dislike
ja chcem byť sama doma!!! .. horory fuj! !
User4282471
0 Like 0 Dislike
ved ale horrory su najlepsie na vecer no to ani ja ale dnes som sam doma trosku nuda tak reku ze pozriem nejaky
User12346275
0 Like 0 Dislike
tak ja newiem :d horory nemam rada a v poslednej dobe ani filmy nepozerám
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.