Pouze chat

Pokecat si jen tak nezávazně ? Když přijde chuť nebo tak ? Je jedno jestli holka či kluk ??
User564553406
0 Like 0 Dislike
Tady se to dobre rozjelo,tos fakt necekala Angelo co😊😄😄
Esteves 29
0 Like 0 Dislike
Angel přesně tohleje Dobrá guma chtěl sem jít radši umýt nádobí ale tohle je zábava 🤣
Esteves 29
0 Like 1 Dislike
No to ses dobrej kolik jich tu mas z toho si fakt sednu na prdel 🤣🤣🤣🤣🤣kdyz nemas co na práci a žádný kamarády tak je musíš mit tady 🤣🤣
Inteligent
0 Like 0 Dislike
AngelaWhole - proč se nepřejmenuješ na to , co skutečně jsi?...Tupý hovado
User631954173
0 Like 0 Dislike
Pico
User631575301
0 Like 0 Dislike
Esteves 29 😀😀😀😀 ha nevím kdo to je a je mi to u prdele ale asi jsem věděla proč takovou osobu ignorovat víš co 🤣🤣🤣🤣 je to jen chudáček
User631575301
0 Like 0 Dislike
Inteligent : jasný až po tobě 😀 tvoje máma tě měla raději spolknout protože co z tebe vyrostlo je jen odpad 😀😀
Esteves 29
0 Like 1 Dislike
Inteligente ona ti nedala ani po pismenkach a to nemůžeš prekousnout ze jo🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Promiň angel
Inteligent
1 Like 0 Dislike
Esteves 29: Ty jsi nějaký místní klaun?..Podívej se kolik mám známostí ty hňupe..
Inteligent
0 Like 0 Dislike
AngelaWhole: spláchni se do kanálu ty tupá štětko [bye]
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.