Blindr
sk cz si en

Proč láska bolí

Rozdrcená duše i srdce
User414395918
0 Like 0 Dislike
Taky jsem to dřív takhle prožíval, ale je důležitý si uvědomit, že je to jen "jedna ryba v moři" a dříve nebo později tyhle pocity odezní. Zbytečný se trápit kvůli jednomu člověku, kterej si tě evidentně nevážil. 🙃Chlapů jsou všude tři prdele a vy ženský to máte o dost jednodušší někoho sbalit, než my, takže hlavu vzhůru, brzo se objeví zase nějakej jinej David. ✌️🙃
Zuzankaaaaaa
2 Like 0 Dislike
SmutnoSmich : ldyby sis chtela popovídat napis vím moc dobře jak se citis
User618128096
0 Like 0 Dislike
David 897.... chjoo jsem prohodila čísla...
User618128096
0 Like 0 Dislike
Vzkaz pro David 987...Měj se hezky...zamilovala jsem se...ale co už... ať se ti v životě daří... najdeš to,po čem toužíš...ať tě miluje alespoň z poloviny tak,jak bych tě milovala já...jo a úlet to nebyl.... škoda že jsi nepočkal na vysvětlení....ale asi je ta knihovna pro mě zavřená:'(
User618128096
0 Like 0 Dislike
No najivito končím s tebou....a díky za palec dolů...fakt pomohl
Solitario
0 Like 0 Dislike
User618128096
0 Like 0 Dislike
Asi jsem tak děsná že to nejde. ..
Solitario
2 Like 0 Dislike
Sakra ženská važ si sama sebe. Nepodceňuj se, neoonizuj se. Třeba se najde jiný který tě bude milovat až do konce života
User618128096
0 Like 0 Dislike
A teď mě ještě vymazal a zablokoval.... takže tak... prostě mě má dost...a já už sebe taky
Solitario
0 Like 0 Dislike
Máš děti?
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.