Prostě normální pokec?
Home
Dating
Users
Discussions
Statuses
News
Prostě normální pokec?
Existuje něco takového ještě v dnešní době? :D
User655416476
0
0
Jako musím říct, že mi to psaní moc nejde no 😂😂
Wolfík
0
0
No vidíš, jak jsi šikovnej, Inťo
VaclavJ
0
0
Hledá se tu okolo 28 do 38 let na pokec nebo vztah
Wolfík
0
0
Tak co si budeme.. puberta a hormony jsou neúprosné..
Lhal bych, kdybych byl jiný. Nebyl jsem určitě tak hrozný, ale nebyl jsem jiný.
Inteligent
2
0
Kikinka: já umím všema jedenácti
User655416476
0
0
A celkově divný kolektiv to byl
User655416476
0
0
Jj já tam měla uchyly 😂😂
Wolfík
1
0
T je třeba zajímavé s tím vytápěním. Osobně si myslím, že to asi bylo právě z důvodu drahých energií či omezení s plynem. Ale tak nikoho nezabije si obléct mikinu.
Ono záleží, jak to vnímáš. Na střední jsi kratší dobu, vnímáš to z pohledu mnohem staršího člověka, studuješ spíš to, co tě baví atd. takže musíš na to koukat objektivně. Ale je fakt, že spousta lidí nemělo úplně příjemnou základní školu pocitově.
User655416476
0
0
U nás se učí psaní všemi deseti
User655416476
0
0
No pro mě je lepší střední, protože mi přijde, že tam jsou kvalitnější učitelé. Celkově mě, ale štve, že ministerstvo školství moc nepodporuje střední školy, poněvadž v zimě se moc u nás netopilo. Mimo jiné je to celkem fajn škola. Hodilo by se, ale investovat více do pomůcek a více zmodernizovat způsob vyučování. Jinak za mě střední je super
1
2
3
4
5
Log in to
Blindr
Remember login
Forgotten password?
Reset password
No account yet?
Register
Place for your ads
About us
Terms of use
Cookies
Partners
Advertisement
Contact
Blindr projects
Blindr Blog
Blindr apps
© 2014 - 2026
Blindr
- All rights reserved.
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.
Customize