tutu

vhgtr
Martin Kubina
0 Like 0 Dislike
Majkon1,jestli jsi tenhle přispěvek napsal pod tým,aby jsi ukázal všem jaká lítost v tobě je,tak se běž zahrabat.
Nikdo zde neztrpí tvé reptáni o osudu jiných.
User89078774
0 Like 0 Dislike
choďte si nájsť vlastnú zoznamku knedlíci
User89078774
0 Like 0 Dislike
a ty ma poznáš , keď to vieš? mne je to u píči úprimne, či mi tu nejaká dá ja tu niesom ako 90 percent blbkov čo tu hľadajú zásun ak ti nedošlo tak som tu iba za cenu trollovania a ďakujem Mišák 01 za úprimné slová )) asi sa pôjdeš hodiť pod vlak...
Martin Kubina
1 Like 0 Dislike
Mišák 01,svět je už takový.
User30404466
0 Like 0 Dislike
@Majkon1 nechci se vám do toho vměšovat,ale jsi asi opravdu blb co si hraje na něco,co není...
Martin Kubina
0 Like 0 Dislike
Takže promiň,ale nezávidim ti.
Martin Kubina
8 Like 0 Dislike
Majkon1,co ty jseš ale za čuráka.
Kdejaky "debil" chce holku jenom pro to,aby se s ni mohl vyspat..a ty jseš jedin z nich
User89078774
0 Like 0 Dislike
závidiš, že mne sa dá a tebe nie?
Martin Kubina
1 Like 0 Dislike
Majkon1,vyliž si.
User89078774
0 Like 0 Dislike
nedá ti aj tak nesnaž sa
1
2
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.