vtipy o všem.

n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Přijde dívka do supermarketu a kupuje následující věci: 1 mraženou večeři,1 jablko,1 banán,1 müsli tyčinku a 1 kapučíno.
Chlapec na pokladně se na ni podívá,usměje se a řekne: "Svobodná?"
Dívka se ostýchavě usměje: "Jak jste to poznal?"
"Protože jste hnusná."
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Přijde chlapec k dívce a povídá: "Řeknu ti vtip, ze kterého ti upadnou obě kozy!"Podívá se na ni "Aha, ty už jsi ho slyšela.."
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Přijde krásná mladá dívka do obchodu se spodním prádlem a ptá se prodavače: "Kolik stojí tahle podprsenka?"
Prodavač řekne: "Pro vás bude za jeden polibek."
Dívka se usměje, mávne na důchodce, který stojí před obchodem, aby šel dovnitř, a říká: "Dobře, vezmu si jich dvacet a platí to můj dědeček."
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Praví dívka před svatbou:
"Chtěla bych muže tak chytrého, aby vydělával hodně peněz a tak hloupého, aby mně je všechny dával!"
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Přijde starý pán do nevěstince a bordelmamá mu říká: "Ale dědo, copak vy tu děláte? Vždyť vy už to máte dávno za sebou."
Děda se chytne dlaní za čelo a povídá: "Ach ta skleróza! A kolik jsem dlužen, milostivá?"
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Jdou proti sobě po úzkém chodníku dva opilí. Zastaví se a ten jeden povídá: "Dovolíte pánové, abych mezi vámi prošel?"
A ten druhý poodstoupí a praví: "Jistě, ale musíte jít všichni v zástupu."
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
V restauraci budí číšník hosta:
"Pane, zavíráme!"
"Tak jo, ale nebouchejte dveřma."
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Do Čech přišli po vzoru Cyrila a Metoděje dva nový věrozvěstové.
Etanol a Metanol... a budou šířit Breilovo písmo.
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Kluk: "Chceš se něčeho napít?"
Holka: "Raději ne, alkohol má špatný vliv na moje nohy."
Kluk: "Copak? Opuchají ti?"
Holka: "Neee, to ne, ale roztahují se."
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Chlapi jsou stejně chudáci.
Když jdou do hospody - mají slintavku.
Když jdou z hospody - mají kulhavku.
A když přijdou domů, tak na ně řve šílená kráva.
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.