vtipy o všem.

n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Jeptiška je snad jediná ženská, která ráno ví, co si vezme na sebe.
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Přijde jeptiška do malého krámku s potravinami a vybafne na prodavače:
"Láhev rumu."
Prodavač ji vezme z regálu, zabalí a když ji podává přes pult, nedá mu to, aby se nezeptal:
- "Já myslel, že jeptišky nepijou."
- "Víte, matka představená mívá občas zácpu a rum jí na to pomáhá."
Prodavač pokývá hlavou. Večer zavře krám a jde parkem domů.
Na jedné lavičce uvidí totálně ožralou jeptišku s prázdnou flaškou od rumu v ruce.
- "Říkala jste, že to je projímadlo pro matku představenou," řekne jí vyčítavě.
"Taky že jo. Se posere, až mě takhle uvidí!"
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Příjde chlápek do hospody:"3 Rumy!", barman na to: "Proč 3?"
"Tak víte, mám dva bratry a každý žije v jiném koutě světa a nemáme čas chodit spolu do hospody, tak každý, když jde pít, pije za každého."
Takto chodí pravidelně, až jednoho dne příjde a říká:"2 Rumy!"
"Co? Jste se pohádali s bratrem?"
"Nene, ja jsem přestal pít!"
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Zmlácená žena u doktora: "Pane doktore, manžel je strašně hodnej, ale jednou za čtrnáct dní vyrazí s kamarádama na pivo a pokaždé, když se vrátí opilej, tak mně šíleně zmlátí."
Doktor: "Opravdu pokaždé vás zbije?"
Žena: "Opravdu...pokaždé."
Doktor: "Fajn, předepíšu Vám heřmánkový čaj a jakmile vezme manžel za kliku, začněte ho kloktat."
Po čtrnácti dnech: "Pane doktore, ten heřmánek opravdu zabírá, kloktala jsem a manžel si mně ani nevšimnul."
Doktor na to: "Já tušil, že bude stačit držet hubu."
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Vagíny jsou jako počasí.
Když je mokro, je čas jít dovnitř.
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Muž se snaží navázat kontakt s mladou dívkou: "Máme pěkný počasí."
Ona nic.
"I včera bylo pěkně."
Opět nic.
"A co myslíte, jak bude zítra?"
"Poslouchej, já jsem šlapka a ne meteorologická stanice."
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Jde chlápek po ulici a najednou z okna v prvním patře vylétne čerstvě použitý kondom a přistane mu přesně na hlavě.
Chlápek, patřičně znechucený a naštvaný se zarazí u dveří toho domu a začne do nich mlátit.
Otevře mu trochu vyplašený starší pán a ptá se, proč tak tluče.
Chlápek říká: "Kdo je v tom pokoji nahoře?" Stařík na to: "Sice netuším, co vám je po tom, ale v tom pokoji je moje dcera a můj budoucí zeť."
Chlápek mu podá kondom a říká: "Chtěl jsem vám říct, že vaše budoucí vnoučata právě vypadla z okna."
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Pán se nechtěně ve vlakovém kupé přimáčkne k cizí ženě, ale ta spustí:
"Co si to dovolujete, budu křičet!"
Po hodině se žena na něj podívá a nesměle povídá:
"Jak ráda bych si zakřičela!"
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Milé Bravíčko, rozhodla jsem se poprvé vyspat se svým klukem.
Moc to chci a těším se, ale slyšela jsem, že mi při prvním sexu praskne panenská blána.
Nevzbudí to rodiče?
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Přijde manžel domů a v ložnici uvidí nahou manželku a vedle postele nahého chlapa s beranicí na hlavě.
Manžel se na něj otočí a rozčileně se ptá: "A vy jste kdo?"
"Velký debil"
"Jak to?"
"Včera jsem si totiž na tržnici koupil za 20 tisíc beranici neviditelnosti."
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.