Ženský

Mi muži to máme s ženami těžké.Bez nich se žít nedá a s nimi také ne.
User414395918
0 Like 0 Dislike
To chápu, máme to podobně, mě už tady z tý zombie apokalypsy taky hrabe a tak si povídám doma s kočkama místo kámošů 👉🥺👈😆
Simouš
1 Like 0 Dislike
Prej kámo🤣🤣🤣 nebo takový ideální no teď tady v té době taky hledám kontakty, už to začínám nedávat tak jsem ráda za kohokoliv kdo si se mnou popovídá
User414395918
0 Like 0 Dislike
Jo ty domečky v moři jsou boží kámo ❤️ to by mě taky lákalo, anebo ještě Ibiza. Vždycky když by mi chyběl sociální kontakt, tak bych si zašel na párty a pak bych zase zalezl do svý ulity. Takže vlastně stejný jako teď 🤷‍♂️😆
Simouš
2 Like 0 Dislike
Taky hezký na jakém ostrově by se ti nejvíc líbilo ? Mě asi někde v Thajsku nebo Maledivy.. Takové to průzračné moře, domečky v moři... )) To by bylo fajne
User414395918
0 Like 0 Dislike
Mě by stačil barák někde na pláži, ale hlavně daleko od lidí. 😌
Simouš
2 Like 0 Dislike
No že Jo Prostě taková pohodiNka. Můžu si dát kafe, zákusek a můžu letět zpět... Joo, mí tak vlastní raketu to by bylo něco
User414395918
0 Like 0 Dislike
😁😁 Jó někdo si tam naopak přijde na svý, o tom žádná ☝️😄
Simouš
2 Like 0 Dislike
Já bych chtěla bydlet na Marsu🤣 tam je klidu ... 🤣🤣🤣
No budu realistická, takže asi někde na venkově blízko města, taková ta klasika
Doggy
1 Like 0 Dislike
Tak americani jsou naprosti idioti. Proto jsem nastesti dospel do bodu,ze mym snem je zit v Vancouveru 🙂
User456744499
0 Like 0 Dislike
Tak tam je to úplně jiný extrém. Můžeme jen doufat, že to tu tak vypadat nebude.
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.