Zoznamka - Banská Bystrica a okolie
Home
Dating
Users
Discussions
Statuses
News
Zoznamka - Banská Bystrica a okolie
Zoznamka v Banskobystrickom kraji.
Oskar20
0
0
Ahoj najde sa tu muž pokec ?🙂
ozvysa84
0
0
Nájde sa tu fajn bi muž? Aj mladší kľudne . Zvolen
ozvysa84
0
0
Mladší bi zo Zvolena ktorému by som občas jemne cuckat žaluď? Možná aj odmena . Len Zvolen
misik777tunapis
0
0
Caute mam 15 hľadám niekoho na utorok mozes si so mnou robit čo chces musíš za mnou prísť iba u teba v aute som zo ZV ak mas záujem čo najrýchlejšie nápis
Oskar20
0
0
Čau hladam muza slobodneho na vztah
Pisulka
1
1
Rada sa spoznam.ja baculka
ozvysa84
0
0
Niekto fajn s menším komu by som mohol pravidelne jemne fajkat? Som bi zo Zvolena. Max diskrétne
Kubinoo
0
0
Niekto nieco cez vikend?
Kubinoo
0
0
Koho mozem v BB pocmulat do 28 rokov alebo okolie ak si z okoloa musis prist na aute a tam ta vyfajcim do nepricetnosti
ozvysa84
0
0
Fajn žena ktorej by nevadilo občas prísť na kávu hore bez? Nič iné len sa rád pozriem . Zvolen prosím napíš mi rp . Aj fo
1
2
3
4
5
Log in to
Blindr
Remember login
Forgotten password?
Reset password
No account yet?
Register
Place for your ads
About us
Terms of use
Cookies
Partners
Advertisement
Contact
Blindr projects
Blindr Blog
Blindr apps
© 2014 - 2025
Blindr
- All rights reserved.
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.
Customize