Blindr
sk cz si en

Zoznamka - Banská Bystrica a okolie

Zoznamka v Banskobystrickom kraji.
Oskar20
0 Like 0 Dislike
Ahoj najde sa tu muž pokec ?🙂
ozvysa84
0 Like 0 Dislike
Nájde sa tu fajn bi muž? Aj mladší kľudne . Zvolen
ozvysa84
0 Like 0 Dislike
Mladší bi zo Zvolena ktorému by som občas jemne cuckat žaluď? Možná aj odmena . Len Zvolen
misik777tunapis
0 Like 0 Dislike
Caute mam 15 hľadám niekoho na utorok mozes si so mnou robit čo chces musíš za mnou prísť iba u teba v aute som zo ZV ak mas záujem čo najrýchlejšie nápis
Oskar20
0 Like 0 Dislike
Čau hladam muza slobodneho na vztah
Pisulka
1 Like 1 Dislike
Rada sa spoznam.ja baculka
ozvysa84
0 Like 0 Dislike
Niekto fajn s menším komu by som mohol pravidelne jemne fajkat? Som bi zo Zvolena. Max diskrétne
Kubinoo
0 Like 0 Dislike
Niekto nieco cez vikend?
Kubinoo
0 Like 0 Dislike
Koho mozem v BB pocmulat do 28 rokov alebo okolie ak si z okoloa musis prist na aute a tam ta vyfajcim do nepricetnosti
ozvysa84
0 Like 0 Dislike
Fajn žena ktorej by nevadilo občas prísť na kávu hore bez? Nič iné len sa rád pozriem . Zvolen prosím napíš mi rp . Aj fo
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.