Blindr
sk cz si en

Zoznamka - Žilina a okolie

Zoznamka v Žilinskom kraji.
Zilinaboy
1 Like 0 Dislike
Mam 16 a hladam chlapca v mojom veku nanezáväzné stretnutia. Diskrétnosť a zdravie.
LOVEJEY
0 Like 0 Dislike
Obaja ste veľmi hlúpi, že hovoríte, že si myslíte, že som dieťa, ktoré chcete využiť, pretože som vám to nedovolil... Teraz ste obaja veľmi nanič... Dajte si na nich pozor, obaja ste veľmi hlúpi muži... Panda// Hellboy
Alex2002
0 Like 0 Dislike
Chalan/chlap ( hetero výzor) , ktorého budem fajcievat ? Hľadáš diskretneho chalana ,ktorý ťa urobí, keď budeš mat chuť ? Ja 24 ročný vysoký štíhly chalan (hetero/bi ), auto mam, bud zo žilinského kraja , poprípade max Považská Bystrica ,ja som z okolia Žiliny
Nadržaný chalep…
0 Like 0 Dislike
Stretko ? Mam 20 rokov
Pando
1 Like 0 Dislike
Správne
Hellboy
2 Like 0 Dislike
LOVEJEY to co si mi pisala ohladom penazi uz riesi zakon
Pando
1 Like 0 Dislike
Pozor na LOVEJEY !!! je to fake účet a vydiera o peniaze !!!
LOVEJEY
0 Like 1 Dislike
Načo meno
0 Like 0 Dislike
Kľudne aj staršia
Načo meno
0 Like 0 Dislike
Alebo nejaka, ktorá by ma zaučila. napíš
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.