Blindr
sk cz si en

CRX_ED9

Man, 32
Trnavský kraj - Slovensko
Characteristics
Height: 180
Weight: 69
Hair: hnedé
Eyes: hnedé
Love and relationships
Status: Single
Hobbies
Favourite movie: Tropa de Elite
Favourite music: 80s
Favourite book: Honda Civic MA, MB, MC- service manual
Favourite color: Empty
Favourite food: Empty
Favourite sport: Futbal
Pet: Empty
Idol: Empty
Education/Employment
Education: Empty
Profession: Empty
Hobbies
Zbožňujem staré japonské autá (hlavne Hondy), takže trávim množstvo času ich opravovaním a upravovaním. Šport doslova potrebujem, bez pohybu to proste nie som ja. Beh je u mňa na kažodennom poriadku, tiež hrám veľmi rád futbal ale nevyhýbam sa ani iným športovým aktivitám, ak je príležitosť, tak rád sadnem na bicykel, či sa prejdem na korčuliach... Skúsil by som však s radosťou aj iné športy, ako napríklad tenis. Ďalšou mojou vášňou sú elektronické športy. Nevenujem sa im profesionálne, ale rád nimi trávim čas. Čítanie taktiež zbožňujem, len mám väčšinou problém sa k nemu dostať... ako k väčšine mojich záľub, ktoré časom zanikli. Tiež som veľa kreslil, no moja najnovšia kresba je už roky stará...
More informations
Som veľmi silný introvert. Čiže ak si spoločenská, asi nebudem pre teba vhodný adept na partnera. Dokážem fungovať aj vo väčšej spoločnosti, ale je to pre mňa skôr utrpenie ako pôžitok. Taktiež trpím nadpriemernou inteligenciou (ženy s vyšším IQ pochopia). Pôsobím často dosť chladne, zväčša preto, že premýšľam. Mám dosť veľký problém vypnúť a takmer stále nad niečím premýšľam. Inak som skromný a veľmi ohľaduplný muž z dediny, aj keď to nemusí tak vyzerať. Tiež si privyrábam opravou počítačov. Vo voľnom čase sa vzdelávam v oblasti financií a učím sa cudzie jazyky. Pokiaľ ide o prácu, 8 rokov som pracoval ako technik v oblasti automatizácie, no nedávno som sa rozhodol pre zmenu a posledný rok pracujem ako špecialista na kvalitu karosárskych dielov.
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.