Blindr
sk cz si en

Michaelito007

Man, 41
Středočeský kraj - Česko
Characteristics
Height: 183
Weight: 70
Hair: Tmavý blond
Eyes: Modré
Love and relationships
Status: Single
Hobbies
Favourite movie: Zachrante vojaka Rayna
Favourite music: Techno, Rock, Drum bass
Favourite book: Medzi kmeny
Favourite color: Zelená, Modrá
Favourite food: Zdravé a chutné
Favourite sport: Cyklistika, běh a s každého níečo
Pet: Nemám
Idol: Rambo, Bond
Education/Employment
Education: Highschool
Profession: Employee
Hobbies
Cyklistika, voľny beh, kempovanie, hadzanie na ķoš, prechádzky a výlety, čitanie, poriadok, chatovanie, rôzne akcie a fesťáky. Čokoľvek sa naskytne na pobavenie.
More informations
Som všestranný muž, ktorý sa rád akokoľvek zabáva. Pôvodne som zo Slovenska, bývam a pracujem v Kútnej Hore. Vo voľnom čase si život zlepšujem za pomoci akýchkoľvek aktivít. V obľube mám cestovanie, prechádzky v prírode, mestách, no chodievam aj na rôzne akcie. Taktiež si rád doprajem trochu tréningu, či už doma, niekedy i v posilovni. Vyjdem si rád i na bicykli, občasne čítam nejakú knihu, surfujem na nete. Rád si prezerám a študujem všetko zaujímavé, čo mi pomáha k zlepšeniu života. V obľube som mal minigolf, biliard, šachy, ping pong a rôzne aktivity. Občasne som si vybehol i na disco alebo koncert. Veľmi rád privítam príjemnú spoločnosť.
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.