Hokej

User66127923
0 Like 0 Dislike
A proti Švédsku dáme regulérní gól a oni delaji jako by nic a přitom ten Švéd tu bránu posunul schválně ještě se pak tlemil... A ještě mohl jeden náš hráč jet sám a jeden Švéd ho podrazil a taky nic
Kubator112
0 Like 1 Dislike
Mám takový pocit že rozhodčí si to přijeli taky jenom odpyskat jen tak
Litrix
1 Like 1 Dislike
Ačkoliv to bude znít, že si protiřečím. Opravdu nám asi nepatří soudit ty hráče je to jen na nich a nikdo jiný do toho nevidíme oni musí věřit a semknout se jako jeden. (Věta z Lajny: I když mi bude prcat tátu tak ho chytnu kolem ramen a políbím ho🤣(neberte doslovně)) a Dostála je mi líto chytal kurva dobře
Kubator112
0 Like 1 Dislike
Za mně neměl platit
User66127923
0 Like 0 Dislike
A gól bruslí ale ještě zalehl toho našeho brankáře
Kubator112
0 Like 1 Dislike
Tam si myslím že toho bylo víc a co hráč v brankovišti to jim přišlo normální ten kopanec už byl jenom základ jak dostat puk do brány
User66127923
0 Like 0 Dislike
No že si dal do nosu s tím hronkem a rozhodilo to celou kabinu
User573559668
0 Like 0 Dislike
Hlavně jak ten gól mohl platit?
Jednou se kopnout bruslí muze a po druhé zase ne
Kubator112
1 Like 1 Dislike
Simon taky bohužel končí skrz rodine problémy ale já si myslím že tam bude úplně něco jiného tam to bude něco v kabině
Litrix
0 Like 1 Dislike
Ale ono stačí i jeden takový problém a už ten tým nedrží spolu. Proč dnes při nájezdech nebyl záběr na střídačku jak se drží kolem ramen?
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.