Hokej

Kubator112
0 Like 1 Dislike
Ono tam těch problémů bylo víc
User66127923
0 Like 0 Dislike
No dnes byl asi i problém jak si Simon dal do nosu s hroňasem
Kubator112
1 Like 1 Dislike
Soptik uvidíme ale můj názor je ať tam vrátí ty co hráli na přípravných
Litrix
1 Like 1 Dislike
Vím, že Británie byla slabší soupeř, ale v tu dobu byla ta týmová chemie úplně jinde, teď? Ty kluci vůbec neví kde je kdo přihrávky chodí do prostoru kde nikdo není nebo dokonce přímo na soupeřovu hůl. Až jsem si dnes říkal, jestli se jim nepletu dresy
User66127923
0 Like 0 Dislike
Kubator112 snad Davidove pomůžou zvednout body 😀
Kubator112
1 Like 1 Dislike
Do dalších zápasů je hodně co zlepšovat ty kluci by měli být více agresivní v té hře každou šanci proměňovat pak v přesilovkách víc střílet no uvidíme ve čtvrtek ale ten zápas musí vyhrát za 3 body
User66127923
0 Like 0 Dislike
To jak lidi píšou že se hráči z nhl jedou flakat nebo jen kvůli penězům... Proč by to dělaly? Oni mají chuť něco pro nás udělat kdyby nechtěly řeknou že jsou unavený a najděte si někoho jiného... A pojedou na dovolenou jen tak si asi nechcou prodliuzit sezónu... V nhl to nevyšlo tak chcou aspoň pohár na MS... Rozhodně se nechcou flakat...
Kubator112
1 Like 1 Dislike
Docela mně zarazilo že vypadl Holík a td to udělal trenér skrz ty hráče NHL 🤔 bohužel co se týče brankářů tak dostál si už nezachytá a vejmelku dneska musím pochválit jenom díky němu dopadl zápas tak já dopadl a buďme rádi že jsme nedostali víc gólů
User505399016
0 Like 0 Dislike
Hráči NHL, jiný rozměry, jiný spoluhráči a čekají se zázraky?
User66127923
0 Like 0 Dislike
Že hráči nhl jsou zvyklí na hurikán a jak mají dělat zázraky proti anglii nebo proti Rakousku kde je vanek.... Potřebuji rychlost a soupeře...
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.