kavičkujeme

barbieafc303
1 Like 0 Dislike
aj ta je dobra
Braňo Drobček…
1 Like 0 Dislike
ja má nesku...Popradskú
barbieafc303
1 Like 0 Dislike
ahoooooj to je super a aku mas ? capucinko ?
valentino
1 Like 0 Dislike
ajoj kuriatko zlatulinke 🤗 aj ja prave ☕
Braňo Drobček…
1 Like 0 Dislike
TAKKY TAK :p
barbieafc303
3 Like 0 Dislike
☕😊
barbieafc303
3 Like 0 Dislike
Môžme, prosím, odinštalovať rok 2020 a nainštalovať ho znovu?
Táto verzia je nejaká zavírená...
barbieafc303
1 Like 0 Dislike
jej dakujem matko
jimmy777
1 Like 0 Dislike
Búcham šampáňo Erinkaaa vitaaaaaj
barbieafc303
0 Like 0 Dislike
Lietadlo s 5 cestujúcimi na palube - Donald Trump, Boris Johnson, Angela Merkelová, pápež a 10-ročná školačka - sa chystajú zrútiť a sú tu iba 4 padáky. Trump hovorí: „Potrebujem isto jeden padak. Som najchytrejší muž v USA a potrebujem vyriešiť pandémiu!“ Zoberie jeden padák a skočí. Johnson hovorí: „Musím vyriešiť neporiadok okolo COVID-19 v Británii.“ Zoberie jeden a skočí. Pápež hovorí: „Svetoví katolíci sú na mne závislí, preto pre útechu sveta v čase strachu.“ Zoberie jeden a skočí. „Môžeš si zobrať posledný padák,“ hovorí Merkelová 10-ročnej osobe. "Prežila som svoj život. Tvoj sa len začína." Dievčatko odpovedá: „Neboj sa, zostali nám dva padáky, najchytrejší muž v USA si vzal moju školskú tašku.“
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.