kavičkujeme

barbieafc303
1 Like 0 Dislike
muž od nudy klope prstami po stole. Manželka: Niekto klope, idem otvoriť! Manžel: Ja som klopal, ja idem otvoriť!
barbieafc303
1 Like 0 Dislike
Tak rozmýšľam čo to za vírus,že ho zabíja mydlo,ale žiaden liek ho nezničí 🤔. Možno miesto tabletky treba, zjesť falatek mydła😁🤘
barbieafc303
2 Like 0 Dislike
Matovič povedal, že by sme sa mali menej stretávať... ja som ho nestretla ani raz 🤔🤪
valentino
1 Like 0 Dislike
az bude pravidelne kazdy den a noc 20 stupnov a viac tak to moze znamenat zaciatok konca korony
Braňo Drobček…
1 Like 0 Dislike
Podľa mňa to len tak neprejde
barbieafc303
1 Like 0 Dislike
to za nie take volno ale by vam aspon pracovnu dobu skratit mohli bo takto vas ohrozuju ale uvidime ze vraj po sviatkoch
sa rozhodne co dalej
valentino
0 Like 0 Dislike
kiezby ale to by sa mohlo stat jedine ak by niekto mal tu koronu 🤔 takze travit volno v chorobe a horuckach by nebolo moc prijemne
barbieafc303
2 Like 0 Dislike
mozno sa ho dockas ale tie soboty by vam mohli zrusit
valentino
1 Like 0 Dislike
juj tiez by som to volno privital s jupi 🤗
barbieafc303
1 Like 0 Dislike
zo zaciatku to bolo super ze jupi doma nemusim vstatvat ale po par dnoch to preslo a tiez by som sla do prace
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.