kavičkujeme

barbieafc303
1 Like 0 Dislike
presne tak inak kukam ze vela hodin treba mi spinkat dik za pokec dorbu nocku prajem ahoj
jimmy777
2 Like 0 Dislike
Tak to už je na človeku stačí počúvať okolie svojich priateľov a uvedomovať si že niečo nieje v poriadku a je to zadarmo každý ma možnosť pozrieť sa do svojho vnútra
barbieafc303
1 Like 0 Dislike
si si to uvedomil a to je dolezite poniektori si to neuvedomuju do dnes a potom placu aky su nestatni ale vlastnim pricinenim
jimmy777
1 Like 0 Dislike
ja som tiež predpár rokmi musel nájsť seba až potom som si začal vlastne uvedomovať pravú hodnotu života
barbieafc303
0 Like 0 Dislike
presne tak
jimmy777
1 Like 0 Dislike
a preto každý by to mal mať povinne ľúbiť najskôr samého seba potom môžem aj ostatných
barbieafc303
1 Like 0 Dislike
ludia su vselijaky a je dnes tazke najst lasku dnes si ludia nevazia ani samich seba
jimmy777
1 Like 0 Dislike
hah keby to tak každý takto krásne bral už mám rodinu svoju asi sa budem červenať
barbieafc303
1 Like 0 Dislike
aky si vo vnutri taky si aj na vonok ved toto lasku si dnes ludia vazi nevedia zahravaju sa snou
jimmy777
2 Like 0 Dislike
ja to presne viem zažívam to každý deň a vonkajšok nikdy top mať nebudem ale dobro vždy ostane vo mne a to je na mne to krásne čo mám niektorí dnešní ľudia nespoznavajú dnes len spolu sexujú a potom zistia že sa k sebe nehodia.
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.