kavičkujeme

jimmy777
1 Like 0 Dislike
Moc ďakujem ty si tiež príjemná, dobre sa s tebou píše a hlavne rozumná
barbieafc303
1 Like 0 Dislike
si spravny chalan jimmy
jimmy777
1 Like 0 Dislike
tak s tým ja problém nemám vždy som cielavedomý a verím až do konca
barbieafc303
1 Like 0 Dislike
nemas zac urcite pride len treba verit
jimmy777
2 Like 0 Dislike
Bodaj by si malaaaa pravdu Ďakujem moc za podporu
barbieafc303
2 Like 0 Dislike
to si pekne napisal jimmy mas super ludi pri sebe a casom pride niekto koho budes mat moc moc rad
jimmy777
2 Like 0 Dislike
skôr myslím že to pociťujú všetci ktorí majú nejakú chorobu ale jasné že mám pár super ľudí bez nich by som to asi nezvládal každý dnes musí mať osobu o ktorú sa oprie keď je zle
barbieafc303
1 Like 0 Dislike
nikolas snad pre kamaratku zadarmo ci ?
barbieafc303
1 Like 0 Dislike
jimmy je mi to luto ze prave teba ale urcite mas aj pri sebe par ludi co ti pomahaju a aj ked sa to vyliecit neda ale su radi ze ta maju tomu ver
jimmy777
0 Like 0 Dislike
no bohužiaľ našla si mňa ale nevadí keď to človek má od malička si zvykne horšie keby sa mi to stane počas zdravého života mne osobne to nevadí skôr mi vadí tá spoločnosť a tým že sa na ľudí musím spoliehať tak to pociťujem každý deň ako si nevieme pomôcť na vzájom bez toho aby sme niečo očakávali
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.